Kort tur med method-feederen

    NY
  • 0
  • 1
  • 2

Har ikke rigtig fisket med method-feeder siden Englandsturen i foråret. Hurtig opstilling af grejet. En enkelt 8´ feederstang med et lille hjul, 20 grams method-feeder, og 10 cm forfang. Jeg valgte en feeder-type der virkede rigtig godt i England. Halibut BBQ og 2 mm pellets til feederen. Forsøgte med lidt forskelligt agn: pellets på gummibånd, softpellets, majs,og 7-8 døde maddiker – de døde maddiker virkede bedst i dag. 2 timers fiskeri blev det til, og jeg kunne veje fiskene til 9,5 kg og pakke sammen i regnvejr.

2 replies
  1. Peter Juul Hansen
    Peter Juul Hansen says:

    Håber i får godt med action. Og – hvis du kan få fat i en type feeder som den på billedet: Prøv den! Den er super nem at fylde med foder og pellets, og det ryger ikke ud når man kaster.

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.