Guldfisk / Guldkarusser ”In the golden hour”

    NY
  • 0
  • 1
  • 2
  • 3

Aften medetur efter karper i en mellemstor sø, men som alle fiskere ved så er der perioder hvor fiskene ikke er til at få i tale, så kan det godt betale sig at skifte taktik eller simpelthen bare fiske efter helt andre arter.

Nu da karperne ikke var i det typiske ædehumør i aften, ville jeg i stedet prøve nogle af søens karusser og guldfisk, så pillede det lille 1 grams poleflåd af takeAparten stangen og dernæst bytte det ud med et drennan Waggler flåd, hvor toppen kan tages af og istedet montere et knæklys når mørkede nærmede sig, en halv time før solnedgang begyndte russerne endelig at røre på sig og afslørede sig selv med et par rulninger tæt på flådet, der går ikke længe inden den første fisk viste interesse for min agn og på et forsigtigt løft på flådet og giver et hurtigt tilslag, en fin guldkarusse har nuppet agnen og stikker nu af i små ryk og kæmper rigtig godt, inden den langsomt ryger ind over netrammen og en fin fisk på 40cm ryger i keepnettet, den næste times tid, som jeg i dag vil kalde ”the golden hour” ryger der yderligere 4 flotte fisk i posen, derefter var det som at trykke på en knap, for fiskeriet døde fuldstændigt ud, men aftenen blev alligevel fuldt ud godkendt.

Foderet var 50-50 betående af BigFish + Tench fra browning, mens agnen var den altid velfangene dåsemajs.

Video med de smukke fisk kan ses her: http://youtu.be/6iQXovxqemw

Eller se mine andre guldfisk på hjemmesiden her: http://www.allans-medeside.dk/12885095

Mvh. Allan – Team Browning DK
www.allans-medeside.dk

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.