11. Søndags Cuppen 2014 – Skovsøen RESULTAT

    NY
  • 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Den 11. omgang af Søndag Cuppen 2014 skulle i dag fiskes i Odense. Nærmere betegnet Skovsøen ved Fruens Bøge. 9 håbefulde konkurrence fiskere havde meldt sin ankomst. Forventninger var store da Skovsøen havde kastet store vægte af sig for omkring 3 uger siden.

Fiskeriet startede kl.11.00 og mange havde fisk fra starten. Simon Jensen og Daniel Larsen kørte godt ind fra plads 5 og 6. Mens der på de høje numre var lidt mere stille. Kåre på plads 1 satsede i dag på de store fisk med feederen midt i suppen, hvilket rakte til en 3. plads. Casper Kærgaard på plads 2. fiskede i dag mest 4-5 pole og havde til tider stabilt skallefiskeri, som gav ham en 2. plads i dag. Simon Jensen fra plads 5 skiftede mellem 6-7 m. pole og feeder som har virkelig gjorde godt. Han fangede mange fine skimmers og større skaller som resulterede i 15,25 kg. som gav ham en sikker 1. plads med hele 5 kg, ned til 2. pladsen.

Efter 4 timers fiskeri var vægtene således:

Kåre Hermannsen – 7,00 kg
Casper Kærgaard – 10,00 kg
Jesper Larsen – 4,25 kg
Jesper Svendsen – 1,7 kg
Simon Jensen – 15,25 kg
Daniel Larsen – 4,75 kg
Søren Lindegaard – 1,8 kg
Morten Kirkegaard – 1,75 kg
Bjarne Johansen – 3,00 kg

Stort tillykke til vinderen og skide godt gået Daniel. Super du ville være med de store drenge og giv mange af dem tæv.

12. og sidste omgang Søndags Cuppen 2014 fisker i Pinsesøen i Kolding. Her vil der efter endt fiskeri vil være stor afslutning og præmieoverrækkelse med hvad der hører sig til. Tilmeldingen til fiskeri og afslutning sker her: http://medesiden.dk/indhold/12-s-ndags-cuppen-2014-pinses-en-kolding

Vi ses

Casper Kærgaard

1 svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.