Snogeholm resultat

11 danskere var mødt op til dette svenske stævne i håb om at hive lidt svenske kroner med hjem. Søen er kendt for sine høje brasen vægte især på andendagen. Jeg havde skrevet lidt med en svensker som fisker der og han fortalte mig lidt om fiskeriet hvilket var det samme som man hører fra alle de danskere som også plejer at være der. Feeder 30-50mtr ude og en pole 6-7mtr. Placeringen er ikke så vigtig da det er højeste vægt over 2 dages fiskeri der vinder. For mit vedkommende træk jeg næstkant på dag 1 og da starten gik fik jeg hurtigt 3 småfisk på pole men da første brasen på feeder blev hevet ind efter små 25min så gik jeg derud og blev derude resten af dagen. Jeg fiskede klart bedst de første 3 timer hvorefter Dan Rasmussen begyndte at hive en del fisk op. 4 time fangede jeg intet men fik gang i fiskene igen efter lidt små justeringer. Det ender med en sejr til mig med mine 23kg og Dan tager 2 pladsen med 20.8. Jeg ligget samlet nr 2 overgået af en svensker med 23,8kg. Andendagen trækker jeg såmen næstkant igen men i den lidt sværere a-sektion. Iøvrigt var dette også Golden peg. Som dagen skrider frem synes jeg ik rigtig det kører. Knækkede liner og toppe og føler ik jeg kan følge med de andre. Især Michael dyv fanger en del fisk og svenskeren imellem os. Men de sidste 45 min får jeg pludselig rigtig mange mindre fisk hvilket hiver min vægt op på 19,1kg kun overgået af dyv med hans ca 22kg. Så var det bare at vente på det samlede resultat som John eiberg glædeligt kunne overbringe. 3 danskere i top 10. Flemming på 6 plads, Stig på 3 plads og undertegnede på 2 pladsen. Det må siges at være en godkendt debut i det svenske for mit vedkommende. Der var præmier til top 20!!! Jeg fik selv 700skr for anden højeste vægt på dag 1 plus 3500skr for samlet nr 2 og så lige betalt næste års deltagelse. Der var også præmier til ham der ramte tættest på snitvægten. Så alt i alt en super tur til det svenske

Resultat: http://www.metaiskane.se/Result/Snogefestivalen2014_resultat.pdf

2 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.