Lækre karper på aften menuen

  NY
 • 0
 • 1
 • 2
 • 3

Kunne lige nå en kort aftentur den anden dag, hvor jeg fiskede med 11meter take-A-part, kort line mellem flåd og stangtop, og fodrede kun med majs og 4-6 mm pellets lidt som i England, hver gang flåd & krog kom i vandet, blev der fodret direkte på flådet. – Præcis fodring med 5-8 majskorn og enkelte pellets og det kunne fiskene godt lide i dag, tacklet bestod af et 1 grams flåd, hovedline Ø 0,18mm og forfang på Ø 0,16mm forfang, så var der en lille chance for at få en stor på land hvis nu den skulle kigge forbi, mærkede kun en enkelt af de store , men den smuttede desværre af krogen, men ellers et sjovt fiskeri efter primært skæl og spejlkarper, som sluttede efter små 3 timer med 19 kilo.

Mvh. Allan – Team Browning DK
www.allans-medeside.dk

2 replies
 1. Fossdanmark
  Fossdanmark says:

  Du kan det knold med de små karper , respekt 😉
  Jeg satte ny PR forleden med 9 karper og to karusser.
  Men der er et stykke vej til det fiskeri i har på karpe øen .
  Der er er to muligheder …. I har flere karper i de små hjemlige søer, eller i er bedre til at fange dem.
  Måske er der tre muligheder …. I har både flere karper og bedre til at fange dem 😉

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.