IAM 2014 dag 1

For ca.355 dag siden, kørte 5 fiskere fra Brandenburg. Resultatet dengang var blandet, men fælles for alle var at vi allerede der så frem mod uge 41/42 i 2014, hvor vi igen skulle af sted.

I går ankom Morten, Peter og jeg så igen til dette pragtfulde vand. I år er der meget som tyder på at udfordringen bliver utroligt klart vand og lav vandstand. Efter en god fiskesnak i går, skulle der i dag prøves kræfter med kanalen.

Vi valgte C-sektionen, som traditionelt både kan byde på fint fiskeri på både TAP og bolo. Jeg riggede som den eneste TAP op i dag. Hvor vi tidligere har fisket med op til 30g for at blokere helt, så blev der i dag rigget fra 2-6g op. Alle pakkede bolostængerne ud, da fiskeriet i de sidste uger jo klart tyder på at dette bliver den afgørende faktor i år.

Lad det være sagt med det samme; på TAP kom der kun meget få fisk på land som vil tælle med i konkurrencen. Aborre tæller nemlig ikke med hernede, men der er mange af dem på TAP. Derfor blev denne hurtigt pakket væk og så var der ellers dømt bolo fiskeri til alle. Peter startede rigtigt godt, mens Morten var lidt længere tid om at komme i gang. Efter et par timer måtte Morten dog kaste håndklædet i ringen og gå de ca. 15m over til Peter for at få lidt fif omkring fiskeriet i SILO. Umiddelbart efter dette kom Morten dog rigtigt fint i gang og sluttede nok med ca. 20kg. Peter var lidt efter, mens jeg måtte nøjes med 5-8kg. Alle er vi kommet i gang og har fået rystet den værste “bolofeber” ud af kroppen, så vi nu er klar til at arbejde videre.

Desværre må man ikke have keepnet i vandet under træning hernede, så det er ikke muligt at lave de store fine billeder efterfølgende.

Morten har allerede nu meldt ud at det jo er “hårdt” at fiske hernede (hehe, det bliver sjovt at høre på ham når han har fisket 8 dage mere)….

Holdet i år er i øvrigt Peter Larsen, Morten Kirkegaard, Kim Thomsen, Ulrik Møller, Claus Jakobsen og Ole Haugnes som kaptajn.

I morgen skal vi fiske i E-sektionen, som plejer at være den sektion med flest fisk og samtidig den sektion hvor man altid skal fiske bolo. Søndag skal vi alle tre fiske et mindre stævne arrangeret af en fiskebutik her i Brandenburg. Fiskeriet her foregår i A og B sektionen, så der vil vi igen få optimal mulighed for at træne og ikke mindst sammenligne vores færdigheder med de andre fiskere.

Der er ingen billeder fra i dag, men måske kommer de i morgen.

1 svar
  1. Fossdanmark
    Fossdanmark says:

    Lækkert at høre fra jer allerede på første dag , jeg er mega misundelig .
    Glæder mig til at følge jer og høre om jeres oplevelser.
    Ønsker jer det bedste knæk og bræk.

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.