IAM 2014 dag 5 & 6

  NY
 • 0
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6

Der kom desværre ingen opdatering i går, omvendt så kommer der for to dage i dag.
I går fiskede vi i C-sektionen. I denne sektion kan man som i D-sektionen med rimelig sikkerhed fiske både TAP og bolo. Vi blev ret glade da vi så at strømmen igen var taget lidt til, ikke meget, men nok til at vi skal op i 12-14g for at blokkere helt når vi fisker TAP.
Alle riggede både TAP og bolo op. Flådene denne dag var 10-15g på bolo og 4-8g runde flåd og op til 15g på TAP. Jeg valgte her at eksperimentere med rigtigt meget ler og mindre foder fra start, men Kim, Peter og Morten valgte mere klassisk silo løsning.
Alle kom rigtigt fint fra start. Peter og Morten har bare fået virkeligt godt styr på de brasner, mens jeg havde flere rigtigt fine skaller og Kim primært ligeledes havde skaller. Peters TAP tackle var lige rundt hos alle, så vi kunne se effekten af det Peter havde fundet ud af. Det var helt sikkert udslagsgivende at vi finder ud af hvordan vi kan sortere i de fisk der er på pladserne. Peter havde fået et nyt motto ved dagens afslutning, nemlig ”orm er godt, meget orm er meget godt”… En ting vi helt sikkert tager med frem mod konkurrencen. Peter havde denne dag er rent spor på sin TAP linje, hvilket vi andre ikke havde. Dagens fangst stod Peter for, tæt forfulgt at Morten og med Kim og jeg lidt bagefter. Vægtmæssigt var det svært at skyde sig ind her, da de skimmers vi får godt kan snyde lidt i vægt.
I morgen stod vi tidligt op. Traditionen tro, så er de fleste hold ved vandet her dagens før den officielle træning. Vi havde en aftale om at fiske sammen med Team Fuime Polen i dag, så vi sendte Ole og Kim afsted lidt før kl. 7 for at booke de 9 pladser vi skulle bruge. Da Ole og Kim kommer frem til E-sektionen er det dog kun muligt at finde 5 pladser, da Fishing Tackle Max har sat sig på ca. 15 pladser og Ungarn sidder længere nede (med til historien skal det siges at ved deres ankomst til vandet er det stadig fuldstændig mørkt.. Det viser lidt om hvor populære noget sektioner er). E-sektionen er bolo sektion, så alle rigger kun bolo stænger op. Vi har i dag fornøjelsen af Ulrik, som stødte til i går eftermiddags. Det skulle vise sig at de pladser som havde var ganske fortræffelige! Jeg slutter således med 96 fisk på de fire timer, Morten og Kim havde lige lidt mindre og Peter havde nok fanget mest, hvis ikke han valgte at gå på snakketur hos Ungarn! Ulrik kæmpede i dag, lidt med at komme i gang med bolo fiskeriet, men præcist som alle os andre, så skal man lige i gang med dette fiskeri, da vi ikke har ret mange gode steder at fiske dette i Danmark. Ulrik fik dog hurtigt fat i teknikken, hvorpå fiskene kan fanges, så det skal nok blive godt. I og med at der er mange fisk her (og de er sultne), så var dette en af de dage, hvor der ikke var meget foder/ler tilbage efter dagens fiskeri. Desuden kan det godt mærkes i kroppen, når 6 kg foder og samme mængde ler er blevet lagt i vandet på ca. 25m afstand. Den primære fangst i dag var skaller. Morten havde nok dagens største på lige under 1 kg. Vi var alle lige rundt og kigge lidt hos vores tyske naboer og Ungarn, da der sad flere af de virkeligt gode fiskere. Over aftensmaden er der så blevet delt ud af de observationer der er kommet ind.
I morgen er det officiel kaos/træningsdag. Det betyder at alle 48 hold, skal trække en træningsboks i morgen kl. 8. 48 hold af 5 fiskere = rigtigt mange biler!!! Og da ingen ved hvor de skal køre til, ja så holder alle omkring den velkendte parkeringsplads = kaos… Når er er trukket lod, så fiskes der i 4 timer og så er det i morgen aften at der trækkes lod om sektionerne til konkurrencen. Det specielle hernede er at vi i morgen for oplyst hvilken sektion man skal sidde i begge dage, modsat til VM/EM, hvor det kun er sektionen man skal fiske i den efterfølgende dag, som er kendt. Vi håber på en god boks (dvs. en vi kan fiske fra..). Vi har ikke de store drømme til i morgen.

6 replies
 1. Claus Jakobsen
  Claus Jakobsen says:

  Sektionerne fordeler sig således:

  Fredag:
  Claus A
  Peter B
  Ulrik C
  Morten.D
  Kim A

  Lørdag:
  Kim A
  Peter B
  Claus C
  Ulrik D
  Morten E

  Alle havde svært fiskeri i går pga omslag i vejret, vi sad i C sektionen og havde fra 6 til knapt 20 fisk…

  Så nu må vi se hvad dagen bringer!

 2. Claus Jakobsen
  Claus Jakobsen says:

  Hurtig opdatering.
  Vi ligger nr. 25 for hold
  Peter laver 2 (meget flot)
  Morten laver 12
  Ulrik laver 13
  Kim laver 16
  Jeg laver 15

  Der kommer en lidt længere beretning søndag fra begge konkurrence dage…

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.