Landsholdsfiskere 2015

Hej gutter.

Husk at senest den 1/11-2014, skal I have indsendt jeres ønsker om landsholdene 2015, til undertegnet. Enten i en privat besked på denne side, eller pr mail: karina.gr@tdcadsl.dk.

Har du deltaget i flåd landsholdsudtagelserne 2014 eller DM, og har indløst et flådlandsholdspas, så kan du sende dit 1. og 2. priotet ang fiskeri til VM eller EM i flådfiskeri 2015

Har du deltaget i feederlandsholdsudtagelserne 2014 eller DM, og har indløst feederlandsholdspas, så kan du sende besked om du vil deltage i feederVM 2015.

Man kan finde den samlede resultatliste for flåd og feeder 2014, under resultatbanken.

Har man lyst til at melde sig som kaptajn eller andet, er man også velkommen til at give besked. Men husk det er holdet der vælger deres kaptajn. For at kunne deltage som kaptajn, skal man også være medlem af DSF, ligeledes som de deltagende fiskere.

VM bliver i Slovenien
EM bliver afholdt i Belarus
Feeder VM bliver i Holland

Hvis der er nogle der har mere information om de forskellige vande, sted og tidspunkt, så sæt dem venligst nedenuder i kommentar, så alle har muligheden for at se info.

Der er allerede nogle, der tidligere på året, har indgivet deres valg. For en sikkerhede skyld, må I meget gerne sende den igen, for at være sikker på jeg har fået alle med på listen.

Hilsen Karina- OSK

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.