Oktober fiskeri gav flot Ghost koikarpe

    NY
  • 0

På denne både dejlige og til tider ret solrige eftermiddag i oktober var jeg afsted på måske nok årets sidste medetur i dammen, her lykkedes det mig på knap 3 timer at fange 51 blandet skaller i forskellige størrelser og 2 almindelig spejlkarper samt denne flotte ghost koikarpe, fiskeriet var ret simpelt og foregik med en 9,5 meter take-A-part, 1,2mm elastik, 018mm og et 1 grams flåd med et lille naphagl 5 cm fra krogen, Som forfoder brugte jeg Betain Mussel Mix + BigFish og pellets fra Browning, mens agnen var maddikker og majs. Desværre var der ingen større fisk på pladsen i dag, men det blev nu alligevel et underholdende fiskeri her sidst i oktober 🙂

Læs meget mere på: www.allans-medeside.dk

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.