Forfoder lavet af fiskemel…. ?

Jeg har købt en masse forfoder på fiskemel…. !
Hvad er det det kan …..?
Hvor …… ?
Hvornår …..?
Og til hvad ……?
Har hørt lidt hist og pist og kan godt se hvad der står på posen….. 😉
Men er der en eller flere der vil komme med et bud på fordele , ulemper og hvad jeg skal være opmærksom på ….
På forhånd tak 😉

5 replies
 1. Plante
  Plante says:

  Hej Claus ,

  Jeg har selv brugt Envy i spodmix / karpe groundbait igennem vinteren og fået fisk – Men det kommer an på vandet mange af de karpevande jeg fisker bruger jeg alt andet end fiskemel pga brasen. Hvis du er ude efter brasen i de større søer ville jeg ikke være urolig for at fodre godt til 🙂

 2. superadmin
  superadmin says:

  Jeg bruget det mest til karper, men alle fisk skulle kunne lide det. Jeg synes ikke at jeg kan få det til at virke så godt i større søer, men i smådamme med mange fisk er det effektivt.

  Jeg synes det skal fugtes relativt meget for at få det til at binde lidt. Det skal være sådan lidt svampet at klemme en kugle af, hvis det fugtes for tørt så flyder det bare på overfladen.

  Der hvor jeg har brugt det har det virket hele året, også i iskoldt vand. Man læser dog meget om at det virker bedst i de varme måneder.

 3. fiskelohsen
  fiskelohsen says:

  Hej Claus

  Du skal være nok være opmærksom på reglerne for FIPS for feeder siger at din agn ikke må indeholde fisk eller fiskedele til konkurrencer under deres regelsæt, med hensyn til forfoder er det lidt mere kryptisk efter som der i den udgave der ligger under filer kun er lavet henvisning til agn, og der i tidligere udgave også var henvisning til forfoder. Til gengæld står der også i udgaven at man ikke må fiske med maddiker, blodorm og regnorm m.v.
  FIPS reglerne for flåd er dog lidt mere lempelige, så her er der ingen regler for fiskeprodukter.

 4. timpe
  timpe says:

  Maybe translate has got this wrong. Is someone saying FIPSED don’t allow fish meal groundbait ? Or maggots , bloodworm or worm ?

  If so that’s totally wrong ,, you can fish with all of it in the feeder.

  Regards

  Tim

 5. tokio
  tokio says:

  Dette foder egner sig udmærket til skimmers, men også skaller ville være interesseret i det. Jeg synes det afhænger lidt af i hvilket vand man fisker. I søer/vandløb, hvor man i forvejen fodrer med fiskemelspellets efter karpe, og hvor fiskene således er vant til fiskemel, er det en fordel – ligesom at fodre med små pellets, mens det i vande, hvor fiskene ikke er vant til denne form for foder det kræver lidt tilvænning! Derfor fanger man ikke i alle vande fiske på pellets! Man kan så selv gøre sig sine tanker omkring i hvilke vandet det direkte ville være en fordel!

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.