Odense Å Stævne med finale i Skovsøen – lille ændring

Opdatering 18.08.2015 – nyt lodtrækningssted

P.g.a. deltagerantallet er lodtrækningen lørdag flyttet til Odense Å v/ OB´s baner, hvor Ole og Bjarne giver rundstykker mv. samt kaffe og cacao kl. 09.00 og med efterfølgende lodtrækning. Søndag er lodtrækning kl. 09.00 ved Skovsøen.

Fisketid: Lørdag fra kl. 11.30 til 15.30 og Søndag fra kl. 11.00 – 15.00.

Sted: Lørdag i Odense Å inde i byen v/ OB´s baner og Søndag i Skovsøen i Odense.

Agnbestilling af maddiker: Kan ske hos Ækvator Sport, Nyborgvej 3, 5000 Odense C. tlf. 66112993 eller email: fiskegrej@aekvator.dk, de er leveringsdygtige i såvel røde og hvide maddiker – husk forudbestilling, såfremt du vil være helt sikker på at de har dem på lager.

Tilmelding: Hos Ækvator Sport eller her på medesiden dog senest onsdag d. 19.08.2015.

Deltagergebyr: Kr. 100,- for juniorer og kr. 150,- for seniorer.

Arrangør: OSK v/ Ole Knudsen og Bellinge Medeklub v/ Bjarne Johansen.

Vi har nu i snart mange år afholdt dette 2 dages stævne og åen fiske ofte godt på denne årstid – i 2014 vandt Kasper Kristensen med 6,085 kg fra plads 1, mens der var stor kamp om de øvrige pladser til finalen, idet de sidste 8 fiskere alle lå med vægte fra 1,591 til 3,004 kg. Skovsøen fiskede helt vildt godt i 2014 Ole Knudsen vandt med 22,3 kg, mens Morten Kirkegård blev nr. 2 med 21,3 kg – snitvægten var i alt 13,3 kg på de 4 timer.

NB: Det er ikke tilladt at fiske/fodre med ORM i Odense Å.

Om lørdagen fiskes en holdkonkurrence med 2-4 mands hold afhængig af deltagerantallet. På forhånd oplyses hvilke standpladsnr., der hører sammen på hvilke hold, derefter trækker den enkelte fisker et standpladsnr. Det betyder at juniorer og seniorer mixes på holdene. Der fiskes i en stor sektion med 1 point til nr. 1 osv. Det hold med lavest antal point vinder, ved pointlighed er det samlet antal kg. der er afgørerende.½ af deltagergebyret vil blive brugt på grejpræmier fra Ækvator Sport til de bedste hold.

De 9 bedst fra lørdagens fiskeri vil gå videre til finalen om søndagen i Skovsøen. Her vil der være gavekort fra Ækvator Sport til de 3 bedste.

Har I spørgsmål til stævnet kan I kontakte Ole Knudsen på tlf. 28990985 eller Bjarne Johansen på tlf. 30172670 / email: bjbp@sol.dk

Håber at vi igen i år får et godt og hyggeligt stævne.

Deltageliste:

1) Ole Knudsen, O.S.K. – Senior.
2) Bjarne Johansen, Team Browning – Senior.
3) Jesper Svendsen – OSK. – Senior.
4) Povl Svendsen – OSK. – Senior.
5) Ole Jessen – OSK. – Senior,
6) Kasper Kristensen – OSK. – Senior.
7) Victor Smidt – OSK – Senior.

9 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.