Første tur i år blev i Pinseren!

I dag blev dagen hvor årets første tur fandt sted for både Kærgaard, Lindegaard og undertegnede. Vi skulle egentlig have været til winter league, men da det blev aflyst, så lavede vi hurtigt planerne om at besluttede at tage til pinsesøen, hvor vi kunne sidde med vinden i ryggen.

Vi mødtes kl 9, efter en tur til bageren, ved den lækre og velkendte sø, hvorefter vi pakkede grejet ned i traileren, og Lindegaard på transportssystem. Vi bevægede os ned af bakken og rundt om søen, og fandt hurtigt tre lækre pladser. Vi var klar til at fiske 10:15 faktisk i strålende vejr med solskin og begrænset vind. I løbet af dagen skiftede vejret dog meget mellem det fine vejr og blæst og regn. Men da vi sad i læ, blev vi egentlig ikke generet af det. Temperaturen målte dog kun 3-4 grader, så det var småkoldt for fingrene, i hvert fald for undertegnede.

Det var en lækker dag, godt med fisk, dog mest små, hvor vi fik fisket 3 tre timer. Vi fik undervejs besøg af Lindegaards far, der kom forbi med cola til hele banden. Super lækkert. En af Lindegaards ”faste religiøse venner” ved søen kom også forbi med to bøger om guds skabelse af jorden og en æske chokolade. Haha, super fint. Vi afsluttede dagen med en kamp op ad bakken med traileren og i øvrigt kunne vi indveje:

Morten: 0,52 kg
Kærgaard: 2,43 kg
Lindegaard: 0,79 kg

Meget fin dag i lækre omgivelser, som blev rundet af med en pilsner og lidt af den hellige chokolade !

/Morten Gnalling

1 svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.