Tim percival

Hejsa. Jeg har lige lovet Tim at skrive dette for ham herinde inden der går for mange rygter rundt. Han blev i sidste uge ramt af en hjerneblødning og blev indlagt på sygehuset. Han er kommet hjem igen og har det efter omstændighederne okay. Det bliver en lang genoptræning proces for ham men han holder modet oppe

19 replies
 1. bennymus
  bennymus says:

  Hej Tim…….ja…pludselig er alting ændret og fiskeriet får en helt anden betydning….men vil håber du kæmper dig tilbage og snart ser dig igen…mvh team sorø

 2. Karina
  Karina says:

  Hej Tim.
  Håber du kommer hurtigt ovenpå igen.
  Stig, Anders og jeg sender dig og din familie de varmeste hilsner, og håber snart at se dig ved vandet igen :-).
  Hilsen Karina

 3. timpe
  timpe says:

  I am doing ok all said. I have full movement but my eysight is fairly bad (apparently my brain (yes I have one) needs to learn to process the signals from my eyes again. Its a good job I took up feeder fishing. I might need some help to clear a small fishing spot out here in hjerting so I can at least try fishing when it gets a bit warmer. It won’t be a quick recovery but I will be giving it my best shot.
  Thanks for the wishes.
  Tim

 4. timpe
  timpe says:

  Hi guys. Thanks for the wishes. I am still at home. Blind in both eyes on the left side. I can see in front of me and to the right. So if anyone is passing Esbjerg going fishing I am always happy for a ride.
  Thanks
  Tim

 5. Fossdanmark
  Fossdanmark says:

  Hej Tim.
  Jeg kommer gerne og henter dig når jeg køre til Randers , jeg køre mandag den 20 april.
  Så kan vi tage et par dage sammen og jeg kan køre dig tilbage til Esbjerg når du har fået nok.

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.