Grej aften i Bellinges junior afdeling.

Hej Fiskere 🙂

Junior afdelingen i Bellinge er i fuld gang med, at lave grej til den nye sæson. Vi var tre mand i fredags hos mig, vi startede med at lave takler kl 17 og efter 1,5 time gik vi i gang med madlavning, hvor lavede en gang lasagnette. Vi så lidt mede film mens vi spiste, og der blev snakket hyggelige fiske ture.
Herefter gik vi igen i gang med grejet, hvor vi også fik snakket om, at vi ville fiske nogle af søndags cup stævnerne.

Søndag var Rasmus og Mikkel i Vissenbjerg, hvor de fiskede med ny renoverede takler, fangsten blev dog desværre ikke den bedste, men det er jo stadig tidligt på sæsonen. Rasmus fangede 11 skaller og Mikkel 9 skaller, men der skal nok komme flere fisk i nettet i løbet af foråret.

Simon var også i Vissenbjerg, han havde lidt mere held med sit fiskeri, han fangede ca. 3 kg.

Håber at i andre juniorer, i andre klubber, er i gang med grejet, så vi alle er klar til en ny sæson.

Med venlig hilsen

Jakob Team Browning

Grej aften i Bellinges junior afdeling.

Hej Fiskere 🙂

Junior afdelingen i Bellinge er i fuld gang med, at lave grej til den nye sæson. Vi var tre mand i fredags hos mig, vi startede med at lave takler kl 17 og efter 1,5 time gik vi i gang med madlavning, hvor lavede en gang lasagnette. Vi så lidt mede film mens vi spiste, og der blev snakket hyggelige fiske ture.
Herefter gik vi igen i gang med grejet, hvor vi også fik snakket om, at vi ville fiske nogle af søndags cup stævnerne.

Søndag var Rasmus og Mikkel i Vissenbjerg, hvor de fiskede med ny renoverede takler, fangsten blev dog desværre ikke den bedste, men det er jo stadig tidligt på sæsonen. Rasmus fangede 11 skaller og Mikkel 9 skaller, men der skal nok komme flere fisk i nettet i løbet af foråret.

Simon var også i Vissenbjerg, han havde lidt mere held med sit fiskeri, han fangede ca. 3 kg.

Håber at i andre juniorer, i andre klubber, er i gang med grejet, så vi alle er klar til en ny sæson.

Med venlig hilsen

Jakob Team Browning

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.