Karpe tur

Årets første mede tur i år.

Turen gik til klubbens sø, vejret var skønt, med sol og lidt vind. Jeg tog min kammerat Jens med, vi satte os med god afstand, dog på samme side af søen, så vi kunne snakke sammen.

Jens fiske med sin 7 m take apart, med et 0,5 gr flåd, på 1,5 m dybde. Han lavede flere foderpladser, da fiskeriet var meget svært på hans plads. Han fik dag godt gang i den til sidst, hvor han fangede en 2 kg skælkarpe, og samlet 8 kg, på 4 timers fiskeri.

Jeg lavede 2 foderpladser, en på 7 m, samt en på 11,5 m, jeg fodrede med kogte hamp, pellets, samt hvide maddiker. Da jeg kunne se fisk på 7 m pladsen, startede jeg ud der, og tog hurtigt 10 karper, så døde det lidt, hvorefter jeg skiftede mellem de to pladser. Efter 2 timers fiskeri fik jeg min første Koi karpe nogen sinde, den vejede 1 kg. Jeg fangede 13,5 kg på 4 timer, det var ganske hyggeligt, når man tænker på, at vi er i marts måned.

Med venlig hilsen

Jakob Team Browning

3 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.