Vi måtte af sted til vores lille karpe sø igen.

Vi måtte af sted til vores lille karpe sø igen.

Jens og jeg tog igen på tur til den lille karpe sø, vi var meget tændte den her gang, da vi mente vi havde lært en del af sidste tur. Vi var ret sikre på, at vi skulle fange mere denne her gang, men det blev en meget svær dag, hvor fiskene var meget forsigtige, ved ikke om det skyldes, at vi var 5 mand ved søen, men svært var det.

Jens fik ikke sin ønske plads, men var dog fortrøstningsfuld, jeg fik der imod den samme plads, vi pakkede ud, og fik da også lige snakket med de tre andre medefiskere. Jens riggede sin 7 m take apart til igen, med 0,5 gr flåd, han havde kogt hamp, der udover havde han pellest, samt hvide maddiker. Jens lavede også et par pladser, så han havde noget at skifte imellem. Jeg havde samme agn, valgte dog at fiske på 2 distancer, den ene på 7 m, med et 0,6 gr poleflåd, den anden med et vindflåd på 0,6 på 11,5 m ude.

Jeg løsfodrede meget optimistisk, men der gik en del tid, inden det første hug meldte sig, det var på den korte distance, jeg fik et par stykker mere, men så stoppede det igen. Der gik en del tid inden jeg fik hug igen, dette var dog et godt et af slagsen, det var en spejlkarpe på 4 kilo, på 7 m distancen, og jeg fik en god fight. Den fik min puls godt op at køre, men i nettet kom den, så var min dag redet. Herefter løsfodrede jeg derinde, og valgte herefter at gå på 11,5 m distancen, fik et par små karper, men langt i mellem huggene. Vil tro der gik en time, så fik jeg et godt hug igen, denne gang lidt mindre, men dog 3,5 kg, den kæmpede stort set ikke, var faktisk en lidt flad fornemmelse, men flot var den.

Jens kæmpede stædigt der henne, han håbede hele tiden det ville komme i gang, da han på sidste tur, var længe om, at få gang i fiskeriet. Det lykkes desværre ikke, men rart, at have en kammerat med, som ikke er sur over, at fangsten ikke lige blev som ventet. Jes fangede i alt 2 kg, fordelt på skælkarper og spejlkarper.

Jeg selv fangede 11 kilo, vi fiskede ca. i 4 timer, men vi kunne godt have ønsket os lidt mere sol og varme, vi frøs ihvertfald under fiskeriet.

Med venlig hilsen

Jakob Team Browning

1 svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.