ØM 1 – Skalleræs på plænen

7 mand høj skød gang i Østjysk Mesterskab 2015 med 1. runde på plænen. Der var en overgang udsigt til fuldt hus, men et par sidste-minuts afbud betød altså at der var ledige pladser.

Udover arrangørerne, Rikard og Christian, var der deltagelser af 4 fra Team Preston, Simon, Peter, Ole og Kim, og endelig var Daniel fra Ålborg også med.

Lodtrækningen fordelte sig med Kim på nedstrøms kant, Ole på plads 2 (the shit-peg, pga. alle minerne). Larsen sad på plads 3, jeg selv på plads 4, Christian på plads 5, Singorzan på plads 6 mens Simon havde kanten på plads 7.

Vi trak lod i god ro og orden kl.8, og allerede 9.10 kunne vi se at de fleste var ved at være klar, så i stedet for at fede den længere tid en højest nødvendigt, gik vi igang kl. 9.30.

Også i dag havde jeg søsat mit GoPro-kamera, denne gang på et nyt stativ, og det virkede kanon. Jeg fik 80 minutters undervandsoptagelser i nettet, og de er pænt kedelige 🙂

Fiskeriet var jævnt hele dagen, men generelt var oplevelsen at snitstørrelsen var mindre end tidligere år. Det afspejlede sig også i resultaterne:

Plads 1, Kim: 21,45 kg, 5’er
Plads 2, Ole: 13,02 kg, 7’er
Plads 3, Peter: 25,52 kg, 3’er
Plads 4, Rikard: 27,9 kg, 2’er
Plads 5, Christian: 17,8 kg, 6’er
Plads 6, Daniel, 24,66 kg, 4’er
Plads 7, Simon, 32,86 kg, 1’er

Altså kvalificerer Simon sig til finalen i september, og vinder derudover 250 kr fra dagens dyst

Næste stævne er i Tranbjerg sø ved Brabrand, se kalenderen for flere detaljer

4 replies
 1. Rasmus Brock
  Rasmus Brock says:

  Fine fangster.
  Rigtig god video.
  Ja selv om man helst vil fange skaller 200-500 g, kan man jo også skabe en del af vægten i skaller og flire på 50-150 g.
  Hvor stor en del af fiskene var flire,skimmers,rimter,brasen,rudskaller,løjer og aborre ?
  PS. får helt fiskefeber af at læse om jeres tur.
  Har endnu årets første skalle tilgode, men har da fanget 6 karper.

 2. superadmin
  superadmin says:

  Det er egentlig lidt sjovt, for selvom videoen er fra 1. time af dagens konkurrence, så fanger jeg kun 1 flire, og det var i 3. time. Resten var skaller. Holbech fik en enkelt løje, ellers var resten skaller.

  Denne gang blev kameraet ude i lang tid, og faktisk er hele optagelsen a la det lille klip jeg lagde på youtube. Dog har jeg ikke nærstuderet alle detaljer, kun hurtigt spolet det igennem. Jeg glæder mig til at søsætte kameraet andre steder også, nu har jeg i hvert fald fået rimelig styr på at få det ud på pladsen.

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.