Karperne på Fyn er ved at vågne.

I søndags var jeg på hyggetur sammen med Alan Loines ved en lille karpesø som vi kender.

Det var et noget blandet vejr med sol, regn og blæst – men fisk kom der på land, selvom de var forsigtige.

Alan fiskede primært med majs og maddiker på 7 meter distancen med et vindflåd, mens jeg fiskede 11 meter med et lille 4×12 flåd med spredte stotz (hagl) og en lille 18 krog på 0,16 forfang.

Jeg startede på maddiker og fik også 4 hurtige fisk, men så døede det lidt ud. Jeg havde 2 fodre pladser en med forfoder og en med kun løsagn (majs og pellets). Det der var trikket den dag var at fiske med expanders samtidigt med at der blev fodret med majs og pellets via en lille polecup, der var monteret på stangen.

For jer der ikke kender en expander så er det en pellet der er blevet gjort blød ved at pumpe vand ind i den, dertil bruges en pellets pump – disse expanders var noget fiskere kunne lidt og på de 4 timer jeg fiskede nåede jeg 31 karper og 13 kg i alt.

Alan prøve også mine expanders og fik i alt 11 fisk og 5 kg.

En dejlig hyggeligt dag – god påske til jer alle.

Bjarne Johansen – Team Browning

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.