Solskinsdage i Kolding

Fredag efter skole kørte undertegnede og Kærgaard endnu en gang over til Søren Lindegaard. Denne gang skulle vi koge hampekerner over bål så vi har til sæsonens fiskeræs.Vejret var som de fleste bemærkede rigtig godt og det gjorde ikke aftenen mindre god. Det blev både til massere af historier og også et par pilsnere eller tre samt is fra hjemme-is! .. Vi fik da også sammenlagt ca. 16 kg rigtig fine hampekerner som resultat.

Lørdagen blev brugt først på at pakke hampen i poser og derefter stod Lindegaard for en lækker morgenmad inden turen gik til Pinsesøen og en dags træning med matchstangen. Vi fiskede i 4 timer og overraskende fangede vi ikke det helt vilde, vel nok omkring 30 fisk hver. Dog var dagens mand, Kærgaard, lidt bedre til at lokke de lækre skimmers og fik dagens højeste vægt. Dagen bød igen på fantastisk vejr, faktisk så godt at da solen skinnede primært på vores venstre side, så kom der altså ligevægt i vores solskoldning fra sidste weekend ;)!

Vi havde ca.
Lindegaard, 1,5 kg
Morten, 1,2 kg
Casper, 1,9 kg

Selvom det ikke det blev til det vilde, så var dagen rigtig fin og matchen blev trænet…

/Morten

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.