Odense Å

    NY
  • 0
  • 1

Da vejrudsigten havde sol på programmet søndag, valgte Kåre Hermannsen og jeg at tage en tur i Odense Å.
Efter 2 nul-ture fra åen, skulle den bevise sit værd.

Kåre og jeg mødtes ved OB kl.9.30 og udpakningen startede. Kåre tog nedestrøms kant, så jeg fik (campingpladsen) midt på strækket.

Jeg pakkede kun 13 m. take apart ud, mens kåre gik lidt grovere til værks med poles fra 5-8 m., feeder og match.

Vi startede fiskeriet kl.10.40. Kåre fik fisk i første drev, og efter godt 10 minutter havde Kåre 10 fisk og jeg kun 3. Der var rigtig mange fisk på strækket, og det var tydeligt at Kåres grove metodevalg kom ham til gode, da hastigheden på polestangen er svær at hamle op med.

Efter godt 1,5 times stabilt fiskeri var Kåre en del foran. Men frekvensen faldt stille og roligt herfra. Og efter godt 2 timers fiskeri skulle der virkelig kæmpes for hver fisk. Kåre gik derfor ud på distancen med matchstangen. Jeg forsat på 13 meteren, og fik et par fisk i ny og næ.

Med godt en time igen krogede jeg en kæmpe rimte. Den fightede vildt og voldsomt, og kort efter måtte jeg da også se fisken svømme væk fra pladsen, idet krogholdet røg. Jeg var dog så heldig at fange 3 rimter og 2 skimmers de sidste 50 min. Og netop i denne periode var det helt dødt ved Kåre, hvilket gjorde indvejningen yderst spændende.

Vægtene efter 4 timers fiskeri

Kåre 13,12 kg
Casper 19,03 kg

Den bedste dage ved åen i meget lang tid. Lækker vejr og godt selvskab, krydret med gode vægte og masser af skalleslim. Hvad mere kan man ønske?

Casper

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.