3 fisketure på 2 dage

fredag eftermiddag var jeg afsted i et lokalt vandhul her plejer jeg at kunne fange skaller i alle størrelse,lidt rudskaller, enkelte aborre og en engang imellem bonusfisk som her er karusser over kiloet.
Det blev en dag med mange skaller fra 5-25g så derfor blev den samlede vægt lav. At bonusfisken(sikkert en karpe men kunne være sjovt hvis det var en kæmpe karusse) så i dag knækker min 14er krog gjorde det ikke bedre 🙁 , men der kom da 2,49 kg i rusen i småfisk.

Fredag morgen en tur til et lokalt karpehul, vandet er probbet med karper under udpakning ser jeg en pæn karpe 1-2kgs cruise lige hen over min kommende foderplads.
Jeg fodrede to pladser op en med 4mm pellets og en med casters og partikler.
Agnen i dag var maddikker, majs, kompstorm.
da der ikke skete meget kun 1 karpe på de første 2 timer, prøvede jeg plan b som var forfodder på begge foderpladser,
men det blev det ikke bedre af.
Den forbandede nattefrost havde taget appetiten fra karperne så det blev til sølle 2 karper på 300-400 g stykket.
Kan vi så få den nattetemperatur op på 5 grader plus medesæsonen er gået i gang !!!

Den kiksede karpetur gjorde at jeg bestemte mig for at efter jeg havde været til fødselsdagsfrokost hos min far og mor, måtte jeg ud at fiske igen.
Odense å måtte da kunne give fisk selvom der havde været nattefrost.
Så tog en hurtig aftentur med polestængerne, men 5 m fiskede dårligt få og meget små skaller og løjer.
7m pole var en katastrofe så i ren desperation/ irritation riggede jeg en 8m med crystal waggler op, den gav faktisk lidt fisk men meget mere end 1kg ,blev det ikke, enkelte mellemstørrelse skaller og nogle slanke 50-100g rimter.
3 kiksede/halvkiksede fisketure har ikke hjulpet på min fiskefeber jeg skal snart ud og fange fisk igen!!!!!

3 fisketure på 2 dage

fredag eftermiddag var jeg afsted i et lokalt vandhul her plejer jeg at kunne fange skaller i alle størrelse,lidt rudskaller, enkelte aborre og en engang imellem bonusfisk som her er karusser over kiloet.
Det blev en dag med mange skaller fra 5-25g så derfor blev den samlede vægt lav. At bonusfisken(sikkert en karpe men kunne være sjovt hvis det var en kæmpe karusse) så i dag knækker min 14er krog gjorde det ikke bedre 🙁 , men der kom da 2,49 kg i rusen i småfisk.

Fredag morgen en tur til et lokalt karpehul, vandet er probbet med karper under udpakning ser jeg en pæn karpe 1-2kgs cruise lige hen over min kommende foderplads.
Jeg fodrede to pladser op en med 4mm pellets og en med casters og partikler.
Agnen i dag var maddikker, majs, kompstorm.
da der ikke skete meget kun 1 karpe på de første 2 timer, prøvede jeg plan b som var forfodder på begge foderpladser,
men det blev det ikke bedre af.
Den forbandede nattefrost havde taget appetiten fra karperne så det blev til sølle 2 karper på 300-400 g stykket.
Kan vi så få den nattetemperatur op på 5 grader plus medesæsonen er gået i gang !!!

Den kiksede karpetur gjorde at jeg bestemte mig for at efter jeg havde været til fødselsdagsfrokost hos min far og mor, måtte jeg ud at fiske igen.
Odense å måtte da kunne give fisk selvom der havde været nattefrost.
Så tog en hurtig aftentur med polestængerne, men 5 m fiskede dårligt få og meget små skaller og løjer.
7m pole var en katastrofe så i ren desperation/ irritation riggede jeg en 8m med crystal waggler op, den gav faktisk lidt fisk men meget mere end 1kg ,blev det ikke, enkelte mellemstørrelse skaller og nogle slanke 50-100g rimter.
3 kiksede/halvkiksede fisketure har ikke hjulpet på min fiskefeber jeg skal snart ud og fange fisk igen!!!!!

3 fisketure på 2 dage

fredag eftermiddag var jeg afsted i et lokalt vandhul her plejer jeg at kunne fange skaller i alle størrelse,lidt rudskaller, enkelte aborre og en engang imellem bonusfisk som her er karusser over kiloet.
Det blev en dag med mange skaller fra 5-25g så derfor blev den samlede vægt lav. At bonusfisken(sikkert en karpe men kunne være sjovt hvis det var en kæmpe karusse) så i dag knækker min 14er krog gjorde det ikke bedre 🙁 , men der kom da 2,49 kg i rusen i småfisk.

Fredag morgen en tur til et lokalt karpehul, vandet er probbet med karper under udpakning ser jeg en pæn karpe 1-2kgs cruise lige hen over min kommende foderplads.
Jeg fodrede to pladser op en med 4mm pellets og en med casters og partikler.
Agnen i dag var maddikker, majs, kompstorm.
da der ikke skete meget kun 1 karpe på de første 2 timer, prøvede jeg plan b som var forfodder på begge foderpladser,
men det blev det ikke bedre af.
Den forbandede nattefrost havde taget appetiten fra karperne så det blev til sølle 2 karper på 300-400 g stykket.
Kan vi så få den nattetemperatur op på 5 grader plus medesæsonen er gået i gang !!!

Den kiksede karpetur gjorde at jeg bestemte mig for at efter jeg havde været til fødselsdagsfrokost hos min far og mor, måtte jeg ud at fiske igen.
Odense å måtte da kunne give fisk selvom der havde været nattefrost.
Så tog en hurtig aftentur med polestængerne, men 5 m fiskede dårligt få og meget små skaller og løjer.
7m pole var en katastrofe så i ren desperation/ irritation riggede jeg en 8m med crystal waggler op, den gav faktisk lidt fisk men meget mere end 1kg ,blev det ikke, enkelte mellemstørrelse skaller og nogle slanke 50-100g rimter.
3 kiksede/halvkiksede fisketure har ikke hjulpet på min fiskefeber jeg skal snart ud og fange fisk igen!!!!!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.