Danish Spring Cup 2015 – nu med flere billeder.

    NY
  • 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19

I 2015 deltog der 17 x 2 mandshold fra 4 nationer (Danmark, Rumænien, Tysklang og England) ved årets Danish Spring Cup.

Der blev fisket i 4 sektioner i Gudenåen v/ Stevnstrup. A+B sektion nedstrøms parkeringspladsen og C+D sektion opstrømsparkeringspladsen. Der er et stykke at gå især til A og D sektionerne, men det var gåturen værd.

En del af fiskerene havde deltage i Browning Meeting i ugen optil stævnet og de havde fundet ud af at polefiskeri med 5-8 meter stænger kunne give nogle gode vægte. På de 2 dage blev der fanget ikke mindre end 1.166 kg = 34,3 kg i gennemsnit pr. fisker (NY REKORD for Spring Cup).

De vindende hold blev:

1) Team Browning Hotrods (England). Steve Welford og Will Freemann fik 6 point og 95,824 kg.
2) Team Browning Saarland 1 (Tyskland). Sascha Schneider og Jens Thein fik 8 point og 93,042 kg.
3) The Jensen Brothers (Danmark). Rikard og Simon Jensen fik 10 point og 85,299 kg.

I 2016 vil Danish Spring cup blive afholdt i weekenden d. 16-17 April og der vil blive arrangeret en Browning Cup Gudenåen for individuelle fiskere d. 13-14 April. Yderligere oplysninger om disse arrangementer kommer her på medesiden i efteråret – så hold øje med arrangementerne, idet jeg tror at der i 2016 vil komme rigtige mange deltagere p.g.a. det super gode fiskeri.

Billederne har jeg fået fra Søren Sørensen – mange tak for det.

Mange venlige hilsner.

Bjarne Johansen – Team Browning Danmark

2 replies
  1. Rasmus Brock
    Rasmus Brock says:

    Selvom jeg fik røvfuld af nogle hårde medefiskere til Spring Cuppen, havde jeg en fantastisk weekend og kommer igen næste hvis det er muligt.
    Stevnstrup-stykket er i mine øjne et af de bedste og mest fair konkurrence vande i Danmark.
    Jeg er også imponeret over niveauet på fiskerne til Spring Cuppen , der var mange der virkelig kunne finde ud af at fiske strømvand.

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.