Søndags Cuppen 2015 – Skovsøen

    NY
  • 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Så kom dagen endelig. Efter en rigtig god sæson sidste år med Søndags Cuppen var det i dag blevet tid til en ny sæson! Første afdeling skulle afholdes i skovsøen, der sidste år har kastet nogle rigtig flotte og stabile vægte af sig og kombineret med en skarp reklamering fra ledelsens side kunne vi i dag mønstre et deltagerantal på hele 9 seniorer og 3 juniorer! Der var både gengangere fra sidste år og et par nye ansigter. Vi havde på forhånd givet juniorerne de bedste pladser i enden længst væk, hvor de havde mulighed for at fiske over til busken, og samlet i den anden ende sad de 9 seniorer omkring springvandet og alle de is-spisende gæster.
Nå men vi mødtes omkring kl 9:30 og trak lod som vanligt. Som det er blevet typisk for medefiskere var alle dog allerede til stede omkring kl 9 med undtagelse af de berygtede Fuglsang-brødre, der kom sharp kl 9:30 ;), så der var også tid til en lille snak inden dagens fiskeri..

Efter en god lodtrækning, hvor vi endnu ikke var overrendt af mennesker, der også synes, det er en god idé at være ved skovsøen på en søndag, travede vi ud til pladserne, og det var i denne omgang Åle-per og ”suder”-TK der tog sig af kanterne. Hos juniorerne sad de brødre længst oppe på pladserne 1 og 2 og Andreas på plads 3. Både hos juniorerne og seniorerne var der pakket lidt af hvert ud, og nogen satsede mere på feederen og pole end andre, ligesom andre satsede mere på 9,5m-13m tap end andre (så deet..)

Jeg tror faktisk, at vi alle var klar da vi startede fiskeriet kl 11, og der gik da heller ikke længe før folk fangede lidt skaller hist og her. Den første time forløb meget stille og roligt, men der blev dog fanget et par skimmers og brasen. Der gik fx hurtigt rygter om at Peter Magnussen havde fået en brasen på feederen. På langsiden tættest ishuset havde de fleste af os ikke nogle brasen, men Øskov fik efter ca. 50 min to pæne skimmers på tap’en og Torben Kay fik endda en suder på pølen (han er derfor døbt ”suder”-TK). Og minsandten om det ikke lykkedes undertegnede at knække sin 7m pole (jo jeg tror faktisk at jeg har knækket noget på 2/3 fisketure inden for den sidste måned). Derudover var det faktisk meget stille og roligt fiskeriet. Det var hverken vildt på pole eller feeder, der virkede til at være lidt for slow and steady.

I anden og tredje time skete der dog en hel del. Jeg havde selv ca. halvanden time hvor jeg fik fisk på 5m pole ved at løsfodre. I denne periode havde jeg efter udsagn fra forbipasserende omkring 3 fisk i minuttet. Øskov og Ole K havde dog også fint gang i fiskeriet og Lindegaard og Kærgaard ligeså.

Den sidste time halvanden var det meget blandet hvad folk fangede, men fiskene var tydeligt noget sværere at få til at hugge. Hos juniorerne blev alt afgjort i den sidste time, hvor Fuglsang-brødrene trak fra land ved at fange en hel del skimmers og brasen på distancen. Det var efter sigende ellers forholdsvis tæt indtil den sidste time.
Det var tætte vægte hele vejen rundt, men det blev Mikkel der tog sejren hos juniorerne og undertegnede ved seniorerne.
Vægtene blev som følger:

(Junior)
Navn: Plads: Vægt: Placering:
Mikkel Fuglsang-Røge 1 11,47 1
Rasmus Fuglsang-Røge 2 7,97 2
Andreas Larsen 3 2,34 3

(Senior)
Navn: Plads: Vægt: Placering:
Åle-Per 1 1,79 8
Christian Holbech 2 4,56 7
Casper Kærgaard 3 6,86 2
Søren Lindegaard 4 5,36 4
Peter Magnussen 5 1,42 9
Jakob Øskov 6 6,09 3
Morten Kirkegård 7 8,91 1
Ole Knudsen 8 5,19 5
Torben Kay 9 4,98 6

Vi takker for en rigtig rigtig god dag, hvor vejret var uhyggeligt godt og selskabet som altid fedt ! Vi håber selvfølgelig at se en masse fiskere til næste afdeling af Søndags Cuppen, der afholdes i Odense Å om 14 dage (tilmelding via. http://medesiden.dk/indhold/2-s-ndags-cuppen-2015-odense )

Mojn for denne gang!
Morten og Casper

2 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.