DM revanchen – nu med brasen.

Kristi Himmelfarts dag var i år andet end den store konfirmationsdag. Det var også dagen, hvor ni medetosser satte hinanden stævne ved Tuel sø lidt nord for Sorø. I høj flot solskin, dog med en frisk pålandsvind, afviklede Sorø L.F. 2. afdeling af SM.

Denne dag skulle især en enkelt sorømand, have revanche for et skuffende DM i Gudenåen, hvor dobbelt DM guld 2014, blev skiftet ud med en sidsteplads i sektionen 2015. Til revanchen havde vi fint besøg af individuel DM sølv vinder 2015, Jesper Høeg og Team Browning makkeren Wally Walden, der tog sølv for hold. Der var således samlet tre sektionsvindere fra andendagen af DM, denne skønne morgen ved søen.

Efter aflæsning af grej, og en længere gåtur, fik vi trukket lod og fordelt os ved søen. To juniorer længst til højre, og derefter de syv seniorer.

I Tuel sø står vi i vand til knæene, på den faste stenbund. Kl. 10.10 var alle klar, og overdommer Franz gav startsignal. Der blev fodret godt op på alle pladser, og alle distancer. Der blev denne dag fisket pole, match og feeder/bundmede.

Plads 1-3 fiskede kun feeder. Her fik Oliver hurtigt brasen, og lagde sig foran den anden junior Nicklas. Men til sidst hev Nicklas et par gode brasen, og vandt knebent over Oliver. Oliver havde ud over brasen og flire kun 1 enkelt skalle. Steff på plads 3 havde også brasen fra starten, men havde svært ved at kroge de forsigtige hug. Han måtte ned i 0,10 forfang og lille krog, før det kørte, og i de sidste timer, hev han brasen ind i en lind strøm.

Wally og Franz der sad på plads 4 og 6 fiskede mest pole, dog fik Wally også et par gode fisk på feeder. Begge drenge fik brasen på ind på pole, det var bare svært at holde dem inde på det lave vand.

På plads 5 og 7 blev der fisket alt fra 7 meter pole og udefter. Mest fiskede vi match, men også lidt feeder. Undertegnede fik de bedste fisk på feeder, mens Peter (igen,igen) rev brasen ind på match. Væk med minderne fra Gudenåen, nu skulle Peter vise hvem der er mesteren, og det gjorde han så endnu engang i Tuel.

Længst til venstre sad et par sektionsvindere fra Gudenåen, nemlig Jesper og Benny. De fiskede kun pole, og det blev Benny der fik klart flest fisk denne dag. Jesper havde de fleste brasen, men manglede godt et par kilo, i at nå Benny.

Resultatet blev:

Plads 1: Oliver Krytz (jun.) 5,54 kg.
Plads 2: Nicklas Andersen (jun.) 6,32 kg.
Plads 3: Steff Andersen 25,34 kg.
Plads 4: Wally Walden 6,82 kg.
Plads 5: Bo Pedersen 11,10 kg.
Plads 6: Franz Thomsen 6,72 kg.
Plads 7: Peter Machholdt 38,15 kg.
Plads 8: Jesper Høeg 15,50 kg.
Plads 9: Benny Kristensen 17,76 kg.

Slut på en super dejlig dag. Næste afdeling af SM bliver efter sommerferien i Glumsø sø, et helt nyt spændende vand.

Bo P.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.