2. Søndags Cuppen 2015 – Odense Å

Søndags Cuppen skulle denne gang afholdes i den kære Odense Å. Sidste år havde vi en masse fornuftige vægte og med udgangspunkt i det, så var der lagt op til en lækker dags fiskeri, der forhåbentligt ville resultere i en dag tilsvarende disse.

I dag var vi 9 mand, der stillede til start, hvoraf der desværre kun var 1 junior, Daniel Larsen, så Daniel fik sin egen sektion og var fra start sikret både at blive først og sidst  samt de 100 point fra dagens afdeling. Vi trak lod kl 9:30 og denne lodtrækning kendetegnes af at arrangørerne tog for sig af kanterne.. Så denne dag blev Kåres plads overtaget af undertegnede, hvor Casper skulle gå længst opstrøms.

Forholdene var noget nær perfekte, men det kan man desværre ikke sige om selve fiskeriet. Fra start til slut var det tydeligt, at fiskene ikke stod på strækket, hvilket er yderst uheldigt for at sige det mildt. Selvom Odense Å er kendt for at være lidt speciel og til tider krævende, så var vi enige om at fiskeriet i dag ikke var noget nær normalt… Det der blev fanget var næsten kun fanget aborre og hele 3 mand blankede! Man kan dog sige at fiskeriet var meget ”lige” ;)… Man skal dog ikke underkende præstationen i at fange en fisk i dag, da det var meget svært og sjovt nok var det også ”jig-taktik”, der var mest udbredt ved dagens konkurrence.. Som altid gjorde Kåre det rigtig godt i Åen, selvom der ikke var nogle fisk, og fangede 4 aborre, og derfor er han nu døbt aborre-kåre. Ligeledes har Daniel fisket rigtig fint i dag og fanget 4 aborre, hvilket ville have været nok til en andenplads, hvis han havde været med i seniorkonkurrencen! Jeg selv nød godt af kantpladsen samt af en lille fin busk, der holdte nogle fine yngelfisk både skaller, rudskalle og rimter (dog kun 10 gr. pr. stk.) samt et par fine aborrer. Øskov gjorde det rigtig fint igen i dag og var med sine to aborre kun 20 gr. fra at blive nr. 3! I stedet gik tredjepladsen til Ole Knudsen, der fik én aborre på 130 gr..
Hvad fyren på opstrøms kant har lavet i dag vides ikke, men selvom pladsen var urimeligt lækker blev det ikke til nogen fisk til hverken Casper, Bjarne eller Holbech.
Vægtene:
Navn: Plads: Vægt: Placering:
Morten Kirkegård 1 0,570 1
Jakob Øskov 2 0,11 4
Christian Holbech 3 0 8
Torben Kay 4 0,1 5
Kåre Hermansen 5 0,210 2
Ole Knudsen 6 0,130 3
Bjarne Johansen 7 0 8
Casper Kærgaard 8 0 8
Daniel Larsen junior 0,370 1

Taget i betragtningen af at fiskeriet var helt i bund, så var stemningen stadig god, og dagen var hyggelig som altid. Vi frygter lidt at vægtene kan afskrække folk fra at deltage næste gang i åen, hvilket også er forståeligt nok. Vi vil dog som altid forsøge at undersøge hvor fiskeriet er bedst muligt, og vi vil overveje alternative stræk i åen.. Det var dog stadig fedt at se at folk tog det med oprejst pande og hyggede sig alligevel.

Ses til næste Søndags Cuppen, der afholdes i Ollerup d. 14/6 (tilmelding på http://medesiden.dk/content/3-s%C3%B8ndags-cuppen-2015-ollerup-s%C3%B8 )

/Morten

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.