ØM 2 – Tranbjerg Sø

Vi var 31/5 en tur i århus, nærmere bestemt tranbjerg sø for at afvikle ØM 2. Der havde været en til og frameldinger, men vi endte alligevel med respektable 5 mand.

På plads 1 sad Holbech, hvilket han var godt tilfreds med. Han kaldte det en sofaplads inden starten, og der skulle tilmed også være en del fisk… På plads 2 sad Raimundas der kun fisker feeder. Det ville blive spændende om han kunne klare sig uden en pole. Jeg sad selv i smørhul, plads 3, en fin en af slagsen med en lille busk at fiske ud til. På P-pladsen sad Ole Haugnes, hvilket han også havde det OK med. Så var der nemlig ikke så langt at gå. På plads 5 sad Daniel, og det var nok også meget godt for han havde travlt med at pakke grej ud.

For mit eget vedkommende startede fiskeriet elendigt. Få og små skaller fanget på 5m pole inde foran busken. Absolut ingenting på 9,5 m TAP, hvilket nok skyldes en lidt for rundhåndet fodring – man er vel vant til gudenå-standard efterhånden.

Efter en times tid fik jeg dog lidt gang i TAP, og heldigvis med nogle ret gode skaller, omkring 100-200g. Efter 3 timer kulminerede mit fiskeri med først en rudskalle på omkring 800g, og kort tid efter en gråskalle i samme størrelse. Så gjorde det mindre at den sidste time blev lidt sløv, dog ikke værre end at der stadig kom fisk i nettet.

Efter 4 timer endte vi med flg.:

Plads 1: Christian Holbech, 6,16 kg, 2. plads
Plads 2: Raimundas, 1,86 kg, 5. plads
Plads 3: Rikard, 7,22 kg, 1. plads
Plads 4: Ole Haugnes, 5,49 kg, 3. plads
Plads 5: Daniel Singeorzan, 4,71 kg, 4. plads

Dermed er 2. deltager til ØM finale fundet, Rikard Jensen skal dyste mod Simon Jensen på fælles hjemmebane i Jensen Pool. 3. manden finder vi ved næste runde af ØM i århus å. Alle har chancen for at fiske sig i finalen, så det er bare med at få sig meldt til 🙂

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.