Englandstur til Colemans Cottage 2015

I sidste uge var vi 5 danskere: Bjarne Johansen, Carlo Iversen, Peter Hansen, Reijn Boon Højsgaard og Ulrik Møller der pakkede traileren for via Frankrig at køre til England, hvor 7 fiskedage ventede os. Vi besøgte igen Colemans Cottage Fischery = www.colemansfisheries.co.uk, der ligger ca. 60 km nord øst for London og det tager ca 2 timer at køre dertil fra Dover.

Der er utrolig mange fiske og fiskearter bl.a. flere forskellige typer karper, F1 fisk, barber, rimter, skimmers og skaller i de 5 søer.

Lørdag ankom vi til Fisheriet efter ca. 20 timers transport – men vi fik alligevel fisket 4-6 timer i Copse Lake – den lille sø, der ligger tæt på cafeteriaet, inden vi kørte videre til Mill House Holtel i Maldon, hvor vi skulle bo hele uge – pris ca. 25 pund pr. overnatning incl. god engelsk morgenmad.

Søndag fik vi lov til at fiske en konkurrence med keepnet i Stepfield søen her fangede vi mellem 69,8 og 253 pund (gennemsnit 147,8 pund) på de 6 timer. Fiskene var så ivrige, at vi kunne se dem spise vores pellets når de ramte overfalden, det er en rigtig fed fornemmelse. I Stepfield er der plads til 63 fiskere og den er delt på i 2 mindre søer, i den ene sø er der udsat 26.000 fisk og i den anden sø er der udsat 24.000 fisk – så der er meget at fiske efter. Sø rekorden er 286 pund.

Mandag gik turen til Wood – søen med de store karper optil 5 kg. Ulrik og Peter sad på pladserne 29 og 31 = området, hvor F1 fiskene lever. Ulrik gave den gas med slapping hele dagen (slapping er hvor man slår flåddet ned i vandet for at larme og dermed tiltrække fisk op i vandet samtidigt med at der løsfodres med pellets) – Ulrik fangede i alt 312 pund den dag. Carlo syntes at det var så sjovt og han sagde højt, at han ikke ville hjem igen.

Tirsdag deltog Reijn og Bjarne i en 19 mands konkurrence i Wood, jeg blev nr. 9 med 107,8 pund og Reijn blev nr. 14 med 67,8 pund. Carlo, Peter og Ulrik hyggede sig igen i Stepfield.

Onsdag deltog vi alle i en 30 mands konkurrence i Wood – Peter blev indv. nr. 2 med 156 pund og sammen med Reijn og en af de lokale vandt de holdkonkurrencen – I kan læse mere om konkurrence ved at blive venner med Carl Stepherdson på Facebook.

Torsdag var det tid til lidt hygge fiskeri i Wood. Carlo, Peter og Ulrik satsede på at fange barber – de fangede ca. 10 hver, Reijn ville afprøve margin fiskeri, men jeg havde gang i min 16 meter Browning takeapart.

Fredag var den sidste dag og eneste dag med rigtig regn. Vi havde fint besøg af Will Raison, der var kommet for at tjekke søerne inden lørdagens Fish O Mania udtagelseskonkurrence. Tjek sky sport´s tight lines for at se resultat og film fra dette arrangement. Reijn havde dagens største vægt med 127 kg. Vi pakkede sammen kl. 16.00 for så at kører tilbage til Dover, hvor vi tog færgen til Dunkirk – kl. 13.00 næste dag var vi tilbage i Assens.

Såfremt I kunne tænke jer, at se flere billede / læse mere om turen kan i ansøge om at blive venner med os på facebook, hvor vi har skrevet mere om vores tur – I kan endvidere gå ind på vores fælles facebookside “Browning Team Denmark”.

Med venlig hilsen

Bjarne Johansen Team Browning

1 svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.