Ferie og størdebut

Jeg er netop hjemvendt fra min første tur til blue rock fiskepark, som er en fantastisk sø på hele 13 hektar, og byder på et fint specimenfiskeri efter bl. andet stør, hvor man måske kan få sig en oplevelse for livet hvis man tager derned og fisker, Søren som ejer søen er så utrolig venlig, imødekommende og hjælpsom, og jeg kan kun varmt anbefale mine Stør – karpe – Medevenner at tage derned og prøve lykken.

Ankom til søen kl 17 om eftermiddagen, og fik pakket gearet ud og de 2 stænger søsat på de valgte fiskepladser, og fiskeriet var endelig skudt i gang, men havde nu ikke de største forventninger, kl 0.31 bibber “vækkeuret” første gang med små forsigtige bib, jeg tager chancen og løfter stangen og der fast fisk på klingen, fisken nærmer sig nettet og jeg har lidt (gummiben) Heh Heh, fisken fighter rigtig godt, og der går lidt tid inden den kommer i nettet – JESS SÅDAN !!!

En fin Atlantisk stør på 86 cm og 2,75 kg de efterfølgende timer får jeg yderligere 3 fine Atlantiske stør på hhv: 85-83-73 cm, ikke rekord fisk men altid dejligt med en ny art i bogen og vender selvfølgelig stærkt tilbage.

Video: https://www.youtube.com/watch?v=CKm64Eg0NSE

Mvh. Allan – Team Browning DK
www.allans-medeside.dk

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.