3. Søndags Cuppen – Ollerup Sø

I går var dagen hvor vi skulle rode bod på det mærkelige fiskeri vi oplevede i åen ved sidste Søndags Cuppen. Dermed ikke sagt at stedet igen var Odense Å, men derimod den nok totale modsætning. Den tredje Søndags Cuppen blev nemlig afholdt i den kære Ollerup Sø, der altid plejer at være god for en brasen eller fire.

Der var denne dag mødt 8 mand op på selve dagen, så der var da massere af plads da undertegnede og Casper havde brugt fredag aften på at rydde 11 pladser.. Hvorvidt dette skyldtes en fejltælling vides ikke ;)… Nå men dagen startede formidabelt, da vi ankom allerede en time før vi skulle mødes for at clipse vores feederstænger op, og bortset fra en lille vind så var vejret lige i øjet. TK havde fået samme idé og efter forberedelsen var overstået dukkede resten af deltagerne som vanligt op 20-30min før tid.
Ved lodtrækning besluttede vi deltagerne indbyrdes, at da der kun var to juniorer var det ”winner takes all”, og hos de 6 seniorer var det således, at nr. 2 fik pengene retur og nr. 1 vandt resten. Lodtrækningen fandt sted og Daniel og Mikkel fik hver sin kant, og seniorerne sad imellem dem.

Selve opstillingen var denne dag ret ensartet da de fleste ved at fiskeriet i Ollerup er fortrinsvis feederfiskeri, men det blev også spændende at se om pole kunne spille en rolle, eller feeder ville dominere..

Starten var meget som det plejer og hver mand fodrede enten én eller to pladser på distancen med de store cagefeedere, hvorefter folk fandt deres eget spor og rettede opmærksomheden enten mod den opfodrede plads eller polen.. De lave numre (Lindegaard, TK og Casper) startede på polen, men efter undertegnede blot 15 min inde i konkurrencen landede en fin skimmer var det tydeligt at folk fulgte trup og samlede feederstangen op… Kærgaard fik efter eget udsagn hurtigt en fisk, og Daniel på min venstreside fik også hurtigt en skimmer.. Derudover så var det faktisk forholdsvis dødt, og der skulle gå lidt tid inden der kom gang i brasenerne.. Efter ca. 40 min fik jeg en brasen og en mere inden for 2 minutter, og i en periode på 20 min fik jeg et par fisk mere.. Lidt efter kom der gang i Kåre-kantfisker, der ellers endnu en gang formåede at lade kantpladsen var i posen til gavn for Lindegaard og jeg. Han fik som jeg husker det 4-5 fisk fordelt på den næste time, og fulgte rimelig godt med udviklingen i mit fiskeri… Hans fiskeri døde dog hvor mit fortsatte i et anstændigt tempo, og jeg lagde afstand til feltet.. Kampen mellem Daniel og Mikkel var ud fra vægtene at dømme faktisk også forholdsvis tæt. Daniel fik jævnt med fisk i løbet af dagen, og dette samme gjorde Mikkel. Også rigtig fine fisk, hvor begge Mikkels sidemænd Lindegaard og TK ikke kunne få gang i nogle af bjørnene. Daniel havde dog en gylden tredje time, hvilket har gjort forskellen. Ved seniorerne var der lidt mere spænding om andenpladsen, specielt eftersom der i sidste time for alvor kom gang i skimmersne på polen. TK var dog for stærk for resten af fiskerne og han tog andenpladsen i dagens konkurrence. Resultatet blev som følger:

Navn: Plads: Vægt: Placering:
Søren Lindegaard 1 5,62 kg 5
Torben Kay 2 11,13 kg 2
Casper Kærgaard 3 4,67 kg 6
Kåre Hermansen 4 9,56 kg 3
Bjarne Johansen 5 6,01 kg 4
Morten Kirkegård 6 26,3 kg 1

Daniel Larsen J2 8,91 kg 1
Mikkel Lassen J1 5,97 kg 2

Lad det være sagt med det samme: Fiskeriet i Ollerup var denne gang ikke, som det var en fordums tid, men det håber vi, det er næste gang. Omvendt er det markant bedre end i Åen ved sidste afdeling ;)…
Derudover er der flere spørgsmål, der presser på:

Har undertegnede opbrugt sin kvote af 1’ere og kantpladser, og er jeg blevet den nye Kåre?
Skal Daniel virkelig ikke have noget selskab i juniorrækken?
Bliver dette året hvor Kærgaard skal have tre sidstepladser i streg?

Disse spørgsmål besvares muligvis ved næste afdeling af Søndags Cuppen som finder sted om en lille måned fra nu, d. 12 juli i Odense Å. Så mød op og få svarene. Jeg vil på vegne af ledelsen godt love, at vi får en noget bedre fiskeoplevelse d. 12! Det burde være realitisk… Der vil derudover være en lille overraskelse ved samme lejlighed… jaa.. Tænk lidt over det.

/Morten

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.