Junior Camp 2015 – en godkendt succes

I weekenden blev der for første gang i Danmark afholdt Junior Camp i medefiskeri.

Det var Brian Møllerskov fra Jels Fiskeriforening og Bjarne Johansen fra Team Browning, der var initiativtagere til dette arrangement.

Planen var oprindeligt at der skulle fiskes såvel lørdag og søndag, men p.g.a. en del afbud optil arrangementet blevet det lavet om til et endags arrangement, som kun kostede juniorerne kr. 200,-, idet vi havde fået meget hjælp og støtte fra sponsorerne og Jels Fiskeriforening.

Vi valgte at fiske i Jels Nedersø, hvor der var 6 gode pladser, hvor der kunne fiskes pole og feeder og 5 gode pladser til feederfiskeri og det passe rigtigt fint til deltagerantallet på 9 juniorer.

Vi startede med lidt forfoder teori, hvorefter drengene gik i gang med at blande forfoder og fisker. Fiskeriet var svært og nogle af deltagerne havde aldrig fanget en fredfisk før, så det var egentligt godt at der ikke var mere end 9 juniorer der skulle hjælpes. Casper Kærgaard fik også lige tid til at kigge fordi og hjælpe OSK drengene i gang med feederfiskeriet.

Efter 3 timers fisker var det tid til frokost (lækre boller fra den lokale bager og en sodavand),hvorefter vi startede dagens konkurrence. Drengene havde åbent bart hørt efter hvad der blev sagt for de fangede 3 gange så mange fisk om eftermiddagen som om formiddage og de havde endda tid til lidt kaffe og kage mit i konkurrencen.

Efter indvejningen var havde Brian grillet pølser, hvilket bekom deltagerne godt efter en lang fiskedag. Men inden de tog hjem var der præmieoverrækkelse med præmier til alle deltagerne og jeg vil i den forbindelse gerne sige rigtig mange tak til vores sponsorer: Browning, Esbjerg Fiskernes indkøb, www.efi-esbjerg.dk, Kolding Jagt og fiskeri, www.kjf.dk, Matchcraft i Vissenbjerg www.matchcraft.dk, Ækvator Sport i Odense www.aekvatorsport.dk og endeligt www.123nu.dk.

I 2016 forventer vi at lave en ny Junior Camp så hold øje med medekalenderen her på siden.

God sommer til jer alle

Bjarne Johansen
Team Browning Danmark

1 svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.