Ny Størart og mulig DK Record !!

Tog jeg på størhunting igen, og tog afsted på min fødselsdag hvor vinden var ret svag, og vejret ret varm & solrigt om dagen, mens natten blev uhyrlig kold med temperature ned til 3-4 grader, Vildt nok i juni måned, og sikke en dejlig fødselsdag ved søen med besøg fra mine 3 piger som kom med flag og det helt store lune middagsbord, mine forældre kiggede også forbi – Klasse Klasse.

Nå – Men nu til fiskeriet og timerne gik lystigt derudaf, og vi skulle helt hen til mørket det sænkede sig over søen, og klokken tæt på midnat, da den ene Dekim begyndte at bibbe og linen blev trukket stille og roligt af shimano hjulet på methode feederen som lå ca. 50 meter ude i suppen og på 6 meter vand, fisken blev kroget perfekt og en lille fin fight med netning, kunne senere afsløre sig at være en fin Atlantisk stør (Oxyrinchus) på 87 cm, de følgende timer fik jeg 2 mere på hhv. 80–73 cm, ikke store fisk med turen var stort set reddet, og resten af natten var desværre plaget af en horde af skaller der invaderede mine 2 pladser, men ca. ved 8 tiden kom der et noget anderledes hug på min nærdistance stang som lå på knap 2 meter vand, der senere skulle vise sig at belønne mig med denne fine og meget speciale & nye størart i Danmark, en flot stjernestør (Stellatus) på 113 cm med (Chip nummer 803) en rigtig fed måde at slutte den dejlige fødselsdag tur af på – FEDT!

Video: https://www.youtube.com/watch?v=KgTvteoJ71o
Web: www.allans-medeside.dk
Mvh. Allan – Team Browning DK

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.