4. Søndags Cuppen – Odense Å

Dagen i dag var anden gang i år at Søndags Cuppen skulle afholdes i Odense Å. Sidste gang var dagen mildest talt skidt fiskemæssigt, så det blev spændende at se, om vi kunne rode bod for alvor på det.

Dagen startede helt perfekt, da undertegnede havde besluttet at give morgenmad samt gratis øl og sodavand til de deltagende. På den måde var dagen reddet såfremt fiskeriet fejlede…Vi mødtes faktisk alle mand ca. 1 time før vi officielt skulle mødes til lodtrækning og indtog lidt morgenmad.

Som nævnt efter sidste stævne så var der flere ting som blev spændende at få afklaret. Blandt andet om det var muligt for Kåre Kantfisker atter at trække sin rigtige plads, men også om Casper kunne præstere at lave 3 sidstepladser i streg. På juniorsiden var spørgsmålet om Daniel Larsen skulle have udfordring i toppen, og Daniel var åbenbart så overskudsagtig, at han tog på ferie og lod de andre deltagende få en chance ;)!

Vi var mødt 6 seniorer og 3 juniorer op til dagens konkurrence og da lodtrækningen fandt sted stod det klart at Kåre for første gang i længere tid kunne sætte sig på den vanlige kantplads og denne gang var det Holbech der gjorde ham selskab. Arrangørerne tog meget underligt en midterplads hver, hvilket ellers ikke plejer at være kutyme. Dog fik Kærgaard ”Jernhullet”, så der var en god chance for at han kunne undgå en sidsteplads. Sidst men ikke mindst lykkedes det Jesper Larsen at trække campingpladsen for sådan cirka 500’ende gang.

Fiskeriet blev skudt igang kl. 11:00 og jeg tror alle kunne ånde lettet op, da de første 10-15 min gav fisk til alle mand. Herefter blev det en smule mere blandet, men overordnet set var fiskeriet var aftagende i løbet af dagen og starten var derfor endnu en gang afgørende for dagens resultat. Jeg selv havde fået en hel del små fisk i første time, Kærgaard havde 8-9 større skaller, og som det forlød, så sad Kåre og fangede 200 grams skaller på pole. For Jesper og Jakob virkede det til at være lidt sværere end på de resterende pladser, hvorimod det lød til at Holbech havde fanget nogle rimter og skaller i et jævnt tempo.

På de midterste pladser blev det tæt. Kærgaard fangede 5-6 fisk de sidste 20 min, men de var dog ikke udslagsgivende, da Holbech havde fanget lidt over 11 kg, hvilket er den højeste konkurrencevægt fra Odense å i nyere tid! Kåre måtte tage til takke med en andenplads og Kærgaard tog sig af tredjepladsen, og dermed blev det altså ikke en hattrick i sidstepladser ;).

Hos juniorerne var der ikke den store spænding, da Mikkel havde fået 2 fine rimter på omkring kiloet, og han fik dermed en suveræn førsteplads.
Det samlede resultat blev som følger:

Navn: Plads: Vægt: Placering:
Christian Holbech Nr. 1 11,18 kg 1
Casper Kærgaard Nr. 2 3,09 kg 3
Morten Kirkegård Nr. 3 2,16 kg 4
Jesper Larsen Nr. 4 0,96 kg 6
Jakob Øskov Nr. 5 1,01 kg 5
Kåre Hermansen Nr. 6 5,8 kg 2

Andreas Larsen Nr. 1 (J) 1,48 kg 2
Rasmus Fuglsang Nr. 2 (J) 0,48 kg 3
Mikkel Fuglsang Nr. 3 (J) 3,95 kg 1

Jeg vil slutteligt sige mange tak for en fantastisk dag, hvor fiskeriet var nogenlunde, vejret godt og hyggen i top!

Næste gang Søndags Cuppen afholdes sker det i Haderslev Dam, og til dette stævne er der fuldt booket. Vi opfordrer dog til at man tilmelder sig alligevel, da der jo altid kan være afbud på falderebet, som det har været tilfældet de sidste på stævner.

http://medesiden.dk/content/5-s-ndags-cuppen-2015-haderslev-dam

/Morten

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.