2 gange Foss.

Nu kom sommeren endelig, og det skulle fejres med en medetur til Lammefjordskanalerne. Det var blevet tid til 3. afdeling af SM, som vanen tro blev lagt en uge inden LU i samme kanal, så deltagerne kunne træne inden den hårde landsholdsdyst.

Vi var stadig hårdt ferieramt, så der var kun to deltagere fra Sorø, men heldigvis kunne Køge Mede Team stille med tre mand, hvoraf der var en helt ny konkurrence fisker (Henrik, velkommen til), mens Browning og Preston hver stillede med en mand.

Sol og næsten ingen vind, skulle give os en dejlig dag på diget langs den smukke kanal. Fisk var der også massere af, men desværre var skallerne meget små, og de få brasen der blev fanget, var alle i størrelse “skimmers”.

Sidst vi havde en tur til kanalen (for to år siden), var ca. 1/3 af fiskene skimmers, mens der var enkelte store brasen, men i år var de helt forsvundet.

Da vi havde fisket i to timer, var det således kun Benny og Joachim, der længst nedstrøms havde 4-5 skimmers hver, mens vi andre hver have 1 skimmers, med undtagelse af Wally, der tidligere på året havde opbrugt sin kvote på brasen.

De sidste to timer skulle ikke give mange flere skimmers. Claus fik godt nok et par fine fisk, men ellers var det stadig Benny og Joachim der brugte landingsnettet mest.

Længst opstrøms sad den nye mand Henrik. Han havde fint styr på TAPén som gav mange små fisk. I dagens anledning havde han sin egen caddie med, og farmand nød godt af det gode vejr.

Efter ham sad Wally, der var så flink at miste en god suder, der havde hugget på match, langs den anden bred. Så kom Franz, der fangede fisk på alle sine opriggede stænger, lige fra de korteste polestænger over TAP til match. Undertegnede sad i midten og havde 190 fisk. De bedste fisk fik jeg på 6 meter pole, men de fleste på 4 meter.

Derefter sad dagens bedste mand Claus Foss. I alt fik han tre skimmers/brasen, to på 3 meter pole og en på TAP. Hele dagen hev han godt på den korte pole, mens han ind i mellem gik ud på TAPén for at søge bonusfisk. Claus blev dog godt presset af den anden Foss, Joachim. Joachim fik som tidligere nævnt sammen med Benny klart flest af de gode fisk, dog med et lille overtag til Joachim.

Dagens resultat blev:
Plads 1: Benny Kristensen 4,68 kg.
Plads 2: Joachim Foss 4,93 kg.
Plads 3: Claus Foss 6,75 kg.
Plads 4: Bo Pedersen 4,46 kg.
Plads 5: Franz Thomsen 3,35 kg.
Plads 6: Wally Walden 2,45 kg.
Plads 7: Henrik Søndergaard 3,27 kg.

Det blev således til dobbelt op for Foss klanen, håber det bliver fulgt op til VM om en måned.

Tak til alle for en god dag.
Måske Claus kan lægge billeder op fra turen.

2 replies
 1. Fossdanmark
  Fossdanmark says:

  Tak til Sorø for en super tur, det er altid en fornøjelse.
  Og tak for de pæne ord Bo, det var et stærkt fældt så Joachim og jeg var meget glade for vi kunde snuppe de to første pladser.
  Vores 3. Mand Henrik havde en super oplevelse, og er top tændt til at fiske alt det tiden tillader.
  Køge Mede Team er klar til et DM i lammefjorden næste år 😉

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.