3. Feeder Landsholds udtagelses stævne i Søgaard sø

Årets Tredje Feeder landsholdsudtagelse 2015:

Lodtrækning:
kl 8.30 Lørdag og Søndag ved søen.indgang til standpladserne 9.00 begge dage.
Mht lodtrækning, så er det ikke muligt at trække kanter begge dage.
Hvis der for eksempel er 8 fiskere til konkurrencen så vil de fiskere som trækker plads 1 og 8 om lørdagen vil ikke kunne trække de samme pladser om søndagen.

Heavy baiting:
10.20-10.30 begge dage
Fisketid:
10.30-15.30 begge dage

Tilmelding:
Det er også vigtigt ved tilmelding at oplyse om man kun fisker lørdag , søndag eller begge dage.
Man kan også ringe til Elo Kjerside, mobil 20 76 83 15 eller Mark Reading 22 51 93 94
man kan også gøre det nedenunder i kommentaren, senest mandag den 14/9-2015.
Ved tilmelding husk at oplyse: fulde navn , fiske klub, mail og Tlf.

Deltagergebyr:
– Landsholdspas – overfører til Medesektions Landsholds konto eller betales Elo Kjerside inden stævnet.

Yderligere information:
– Husk at vi fisker efter de internationale Feeder Fips regler gældende fra 2015.
– Pr. dag. Foder og agn: 12 liter fugtet og siet foder. 2,5 L agn, heraf max 0,5 liter blodorm/jokers.
– HUSK: Affald skal hjembringes.

Tilmeldte indtil videre. Opdateret den 09-09-2015

Lørdag den 19.09.2015:

Victor schmidt
Elo Kjerside
Søren Sørensen
Mads Lau
Tim Percival
Ole Brasen
Ole Haugnes

Søndag den 20.09.2015:

Elo Kjerside
Søren Sørensen
Mads Lau
Tim Percival
Ole Haugnes

Arrangører:

Mark Reading
Elo Kjerside

Resultat Lørdag den 19-09-2015:

Plads 1 Ole Knudsen 7,002 kg
Plads 2 Elo Kjerside 7,300 kg
Plade 3 Victor scmidt 11,010 kg
Plads 4 Ole Haugnes 6,039 kg
Plads 5 Tim Percival 6,506 kg
Plads 6 Søren Sørensen 8,577 kg.
Plads 7 Mads Lau 11,164 Kg

Resultat Søndag den 20-09-2015:

Plads 2 Elo Kjerside 7,740 kg
Plads 3 Ole Haugnes 9,634 Kg
Plads 4 Mads Lau 8,250 Kg
Plads 5 Tim Percival 9,660 Kg
Plads 6 Søren Sørensen 16,262 Kg

6 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.