6. Søndags Cuppen – Ollerup

Vi var i dag 7 fiskere der trodsede strandvejret, og mødte op til dyst i det sydfynske. Vi mødes traditionen tro kl.9.30 til en lille snak som vejr og vind. Efter inddragelse af deltagergebyret var alle klar til lodtrækning.

Fiskeriet startede i dag som lyn og torden. Torben Kay fra plads 4 havde allerede den første brasen efter godt 8 minutters fiskeri. På dette tidspunkt var nogle af os stadig i gang med at fodre vores pladser op. Samtidig med Torben hev denne fine fisk ind, bed det hos Kåre Kantfisker. Han havde tillusket sig endnu en kantplads der denne solrige dag.

Lidt efter lidt kom der fiske ind hos alle. Især junioren Andreas på plads 1 hel til venstre gjorde det rigtig godt på feederen. Han havde efter ca. 2 timers fiskeri 10 gode fisk. Undertegnet havde også godt med held i sprøjten, og fulgte Andreas ligeligt.
Efter godt 3 timer stod det klart at Andreas var noget foran Daniel, hvilket tydelig kunne ses i slutresultat. Tættere var det dog hos seniorerne. Her så det ud til at det blev Kasper Struck, Torben Kay eller undertegnet der ville løbe med sejren. Jeg satte derfor tempoet lidt i vejret, og med lidt held lykkede det da også undertegnet at trække det længste strå.

Efter 4 timers fiskeri kunne der derfor indvejes
Navn: Plads: Vægt: Placering:
Casper Kærgaard 1 31,88 1
Søren Lindegaard 2 3,42 5
Kasper Struck 3 14,36 3
Torben Kay 4 21,08 2
Kåre Hermansen 5 10,58 4
Andreas Larsen J1 14,07 1
Daniel Larsen J2 4,86 2

Super hyggelig dag med mange fine fisk og masser af brasenslim. Næste runde af Søndags Cuppen 2015 er i Odense Å d.6/9. Tilmelding kan ske her: http://medesiden.dk/content/7-s-ndags-cuppen-2015-odense

Casper Kærgaard

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.