Bellinge mede på klubtur.

Hej Medefiskere.

Bellinge Medeklub har været på en meget længe aftalt klubtur til junior DM vandet, Pedersborg sø samt Tuel sø. Vi er i klubben blevet enige om, at lave en fælles klubtur om året, gerne til junior DM vandet.

Det var en tur, som både junior og senior har set frem til af flere grunde, juniorerne var selvfølgelig spændte på at fiske i DM vandet. Seniorerne glædede sig til, at komme til at fiske med feeder stængerne, som ofte bare står og ikke bliver brugt.

Turen startede ellers ikke så godt, da vi skulle mødes, stod det ned i stænger, men klubkammeraterne over på Sjælland, sagde at solen skinnede der over, det lettede lidt på en lidt stille stemning.

Da vi ankom til Pedersborg sø, var vejret fint. Ulrik, Jesper og Bjarne gik i gang med, at fælde pladser til junior DM, vi andre delte agn ud.
Fiskeriet var meget blandet, der blev fisket pole og bund, tror vægtene lå fra et par kilo, og op til 10 kg. Vi fik ikke lige taget billeder fra Pedersborg sø.

Lørdag aften hyggede vi i Sorø’s klubhus, det ligger helt fantastisk, sikke en udsigt. Juniorerne hyggede med fiskeri efter gedder, mens andre gjorde sengepladserne klar. Ulrik og Bjarne, varmede pølser og brød, de havde medbragt alt hvad dertil hører. Vi sluttede aftenen af med snak om fiskeriet i Pedersborg sø.

Næste morgen kørte vi mine øjne meget tidligt afsted, alle fik hurtigt pakket deres grej ud, så vi kunne få fisket mest muligt. Der var fisk til alle fra starten af, de fleste senior fiskede bund, mens juniorerne arbejdede med pole og bund.

Lasse er et rimeligt nyt junior medlem, som var med på klubtur for første. Jeg havde hjulpet Lasse med at lave grej til turen til turen, Lasse arbejdede videre med det derhjemme, så han var virkelig klar til turen. Når vi tænker på, at det det var første gang han fiskede pole, så gjorde han det rigtig flot, han faldt ikke igennem på nogen måde.

Der blev fanget fra 7 kg til 40 kg, så alle var glade da grejet blev pakket sammen.
Et stort tak til Alex, som tog med på turen, kun for at hygge sig, og hjælpe juniorerne under fiskeriet, fik vidst selv lidt hjælp.

Vi sluttede turen af med et besøg på McDonald, hvor der igen blev hyg snakket om fiskeri igen igen.
Mvh

Jakob

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.