7. Søndags Cuppen – Odense Å

Hvilken dag det har været.

Det har i alle fald været en dag med massere af plads og massere af tid.

Vi startede allerede forberedelserne til dagens konkurrence for et par dage siden, da vi i SC-ledelsen var nede at kigge på pladser. Vi udså os nogle pladser hvor der var ca. 50 m imellem hver plads. Tanken var at fiskeriet skulle være bedre og oplevelserne lidt mere præget af fisk end de kan være åen ;)!..

Klar til kamp mødtes vi alle 9 mand kl 9:30, nogle lidt før, andre før og få meget før det aftalte tidspunkt. Under alle omstændigheder var det som om at skæbnegudinderne denne dag ikke ville være med os, da både Kåre og undertegnede trak en midterplads (!). Omvendt havde juniorerne mere struktureret held i lodtrækningen da de kunne tage sig af kanter og næstkanter i begge ender. Vi kunne i øvrigt konstatere, at åen endnu en gang var spritklar og den jævne vind og let overskyede vejr hjalp derfor i teorien en smule på forholdene.

Vi fik pakket en masse ud og sat os godt til rette. Altså de fleste af os. Kærgaard opdagede, at han havde glemt en ”fiskestang”.. Egentlig sjovt han gad at køre hjem efter sådan et redskab til en fisketur, men han fik altså lånt sig til en bil og suset hjem efter dette remedie ;)… På trods af denne lille detalje var vi alle mere end kampklar til kl 11, hvor vi kunne dyppe vores maddiker i vandet og/eller forfoder.

Fiskeriet var meget jævnt i løbet af dagen i den forstand, at det peakede ret hurtigt og var meget ens resten af dagen. Vi fangede med andre ord nær ingenting.

På trods af det kedelige fiskeri kæmpede alle fiskere rigtig godt på hver deres plads, og forsøgte at fremprovokere et hug eller to. Værst så det ud længst nedstrøm hvor både Kærgaard og Kåre begge nulbonet indtil den sidste periode af fiskeriet hvor de begge fangede en meget international skalle (skalle-duoen). Andreas først at gøre Kærgaard kunsten efter, men kunne simpelthen ikke mønstre bare et hug. Der går dog rygter om at skallen både var vildfaren og meget død, så den kunne jo have siddet i nettet fra sidste tur ;)..

Vi skulle jo til det, og efter 4 timers fiskeri kunne vi indveje følgende:

Navn: Plads: Vægt: Placering:
Casper Kærgaard 1 0,005 5
Kåre Hermansen 2 0,01 4
Søren Lindegaard 3 0,29 3
Morten Kirkegård 4 0,89 1
Torben Kay 5 0,3 2

Mikkel Fuglsang J1 0,25 2
Andreas Larsen J2 0 4
Rasmus Fuglsang J3 0,1 3
Daniel Larsen J4 0,710 1

Selvom det fiskemæssigt ikke var vildt, så fik vi fastslået Daniel Larsen er ”mr. International”, eftersom han fangede klart flest skaller i den svære å. Derudover er det værd at bemærke hvor tæt og lige fiskeriet har været, specielt Kåre og Kærgaard havde en intens duel. Haha.

Med denne dag blev det klart at der er ganske få fisk i Odense å, og at der omvendt er mange tyve der åbenbart er glade for cuppingkits blandt andet. (ja den var intern, man skulle nok have været der).

Spøg til side.
Tak for en god dag, og vi ses allerede om 14 dage i skovsøen !

/Morten

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.