VM Slovenien 2015 – Søndag

Præ-træning

Så er hele holdet ankommet til Slovenien og vi har idag været ude og “prøve formen af” eller hvad sådan noget hedder når man medefisker..?
Simon og jeg ankom i går aftes som de sidste og der gik ikke mange minutter før der blev fundet grejkataloger frem, forfang skulle bindes, krogmønstre der skulle diskuteres og så havde de andre været så elskværdige at få arrangeret noget tapas til Simon og jeg, så ingen skulle gå sultne i seng. Fantastisk! 
Og når ja… Så fik vi nok også lige en enkelt øl 🙂

Vi stod tidligt op for at spise morgenmad på kroen hvor vi bor, da vi skulle være sikre på at få en plads på breden idag. Inden de officielle træningsdage er der nemlig kamp om pladserne, da der er en begrænset mængde vand at fiske i.
Vi ankom heldigvis som de aller første ved breden af det stykke vi havde udset os og vi fik hurtigt sat nogle pladser af til dem der ville fiske, hvorefter de andre nationer ret hurtigt begyndte at ankomme.
Således blev vi naboer med Tyskland til venstre og Wales til højre.

Målet med idag var egentlig bare at fange nogle fisk :-)
Da vi først kan fiske på VM strækket mandag er der ikke meget at hente med henhold til fiskeriet til selve konkurrencen men fiskene er jo stadig de samme! Så der blev prøvet flåd, kroge, elastikker og linetykkelser til den store guldmedalje og der blev heldigvis også landet lidt fisk.
Simon var hurtigst fra start med en god næse (vimba) og tæt efterfulgt af Peter som også fik en af de bedre næser. Herefter kom også Claus Jakobsen og Kasper Mortensen igang og alle fik ret hurtigt lidt fisk i rusen, nu var alle glade.
Der er lidt billeder fra idag i kan kigge på og ellers håber jeg at der som minimum kommer et par billeder hver dag og måske også lidt skrift :-)


Alle skal være mere end velkomne til at skrive hvis i har spørgsmål til fiskeriet osv…
Indtil vi ses igen.
Knæk og bræk!

VM Slovenien 2015 – Søndag

Præ-træning

Så er hele holdet ankommet til Slovenien og vi har idag været ude og “prøve formen af” eller hvad sådan noget hedder når man medefisker..?
Simon og jeg ankom i går aftes som de sidste og der gik ikke mange minutter før der blev fundet grejkataloger frem, forfang skulle bindes, krogmønstre der skulle diskuteres og så havde de andre været så elskværdige at få arrangeret noget tapas til Simon og jeg, så ingen skulle gå sultne i seng. Fantastisk! 
Og når ja… Så fik vi nok også lige en enkelt øl 🙂

Vi stod tidligt op for at spise morgenmad på kroen hvor vi bor, da vi skulle være sikre på at få en plads på breden idag. Inden de officielle træningsdage er der nemlig kamp om pladserne, da der er en begrænset mængde vand at fiske i.
Vi ankom heldigvis som de aller første ved breden af det stykke vi havde udset os og vi fik hurtigt sat nogle pladser af til dem der ville fiske, hvorefter de andre nationer ret hurtigt begyndte at ankomme.
Således blev vi naboer med Tyskland til venstre og Wales til højre.

Målet med idag var egentlig bare at fange nogle fisk :-)
Da vi først kan fiske på VM strækket mandag er der ikke meget at hente med henhold til fiskeriet til selve konkurrencen men fiskene er jo stadig de samme! Så der blev prøvet flåd, kroge, elastikker og linetykkelser til den store guldmedalje og der blev heldigvis også landet lidt fisk.
Simon var hurtigst fra start med en god næse (vimba) og tæt efterfulgt af Peter som også fik en af de bedre næser. Herefter kom også Claus Jakobsen og Kasper Mortensen igang og alle fik ret hurtigt lidt fisk i rusen, nu var alle glade.
Der er lidt billeder fra idag i kan kigge på og ellers håber jeg at der som minimum kommer et par billeder hver dag og måske også lidt skrift :-)


Alle skal være mere end velkomne til at skrive hvis i har spørgsmål til fiskeriet osv…
Indtil vi ses igen.
Knæk og bræk!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.