VM Slovenien 2015 – Mandag

Første officelle træning

Så kom dagen for den første officelle træningsdag til VM.
Efter et kort men grundigt taktikmøde i går aftes, blev der fordelt lidt roller på de 5 fiskere så vi kunne få mest muligt ud af vores første træningsdag.

Det første kaptajnsmøde i år var i morges kl 07:30, hvor træningsboksene skulle fordeles ved lodtrækning. Dette foregår ved at kaptajnen for hvert hold trækker ét nummer fra de 37 træningsbokse og så kender holdet boksene for resten af ugens træning, da numrene bliver fordelt via en form fordelingsnøgle.
Ganske smart, da det hele så går lidt mere tjept end hvis alle hold skulle have trukket 5 numre hver, én for hver træningsdag.

Da jeg jo er kaptajnen for holdet i år, måtte jeg stå tidligt op for at møde i det lokale klubhus kl 07:30, stikke hånden i posen og op kom nr. 20. Ikke helt skidt!
Boks 20 ligger lige ved indkørslen mellem C og D sektionen hvilket gjorde tilgangen til boksen noget nemmere da der hurtigt kan blive trafikkaos i alle sektionerne når samtlige 37 nationer bliver sluppet løs på samme tid. Dette slap vi heldigvis for! 
Som bonusinfo er det lige ved boks 20 at ølteltet ligger 😉 De havde bare ikke åbent idag!

Vores projekt idag var mest at prøve forskellige fodringer af, for at finde ud af hvilke fodermængder og hvor meget agn der skulle i foderet og jeg synes faktisk at det lykkedes rigtig rigtig godt med at komme frem til noget brugbart.

Vægtene blev således:

Claus Foss: 5,75kg

Simon Jensen: 2,75kg

Kasper Mortensen: 2,00kg

Claus Jakobsen: 3,10kg

Peter Larsen: 4,75kg


Så alle fik fisk i nettet og på Køge Mede Teams facebookside kan i bl.a. se at Peter fik en rigtig rigtig fin barbe på 1,50kg og Claus Foss en døbel på omkring 2kg…
Meget flotte fisk begge to!

Jeg fik ikke tid til at tage billeder idag, da jeg havde travlt med agn og også med at lure tricks af fra de andre nationer ;-)

I er som altid mere end velkommen til at komme med spørgsmål og alt andet, så skal jeg forsøge at besvare dem bedst muligt!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.