VM Slovenien 2015 – Onsdag

Onsdag i det dybe…

Idag var i D sektionen for at træne og det viste sig at være et rigtig godt sted at sidde!

Vi fik nemlig idag vores første vægt over 10kg! Helten var Claus Jakobsen.

Dagen startede egentlig rigtig rigtig skidt, i og med at Claus J og jeg måtte tidligt op for at hente agn kl 6:30. Vores agnmand havde nemlig valgt idag at udlevere agn på et hotel i en anden by end den vi fisker i. 
Det viste sig så at Italien og San Marino bor på hotellet og da vi ved at netop de to hold er storbrugere af agn, var det nok nemmere at levere dertil og så få de mindre kunder til at komme til ham. Dette er meget normalt og vi er glade og tilfredse, så længe kvaliteten er høj brokker vi os ikke.

Men…

Det havde været nemmere hvis vi kendte adressen på hotellet og ikke skulle køre op og ned af den hovedgade i Lasko hvor vi mente hotellet skulle være og inden da, havde vi øvrigt siddet i kø, da der var sket i trafikuheld! Men ikke nok med det, så var der stadig kø den anden vej, da vi så havde fundet vores agn!

Men nu var vi så klar til at komme ind i boksen og få pakket grej ud! Claus J og jeg havde ikke noget morgenmaden da vi skulle afsted kl 06:00 for at nå det hele men til stor jubel havde Peter sørget for pandekager med syltetøj! Mums!
Så nu kunne det da ikke gå helt galt.
Vi satte kurs mod boks 11 i B sektionen, da holdkaptajnen var sikker på at det lige netop IDAG var der vi skulle sidde! Der sad så lige et andet hold… Jeg kiggede lige på oversigten og konstaterede at vi skulle sidde i boks 11, i morgen!

Så tilbage til Radece og ind i boks 25, der sad ikke nogen :-)

D sektionen er besværlig. Der er en høj skrænt lige bag ved hvor der fiskes og der er voldsomt dybt, tror jeg fik sagt at der var 3-6m dybt i de forskellige sektioner, det er ikke helt sandt. D sektionen er op til 10m dyb på 13m take apart! Beklager fejlen 🙂

Men derudover var det en succes!


Simon Jensen 8,00kg

Kasper Mortensen 6,10kg

Claus Jakobsen 10,25 kg

Peter Larsen 8,10kg

Så der var dejligt mange fisk til alle idag :-)

Som altid er jeg klar til at svare på eventuelle spørgsmål!

2 replies
  1. Struck
    Struck says:

    Jeg laver altid en boks fejl når vi er afsted!
    Ellers er det en dårlig tur 😉

    Foss var desvære så uheldig at vælte på cykel og slå hånden i sidste uge, han tog derfor en hviledag for at spare sig lidt…

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.