VM Slovenien 2015 – Fredag

Den sidste træningsdag er overstået! Tacklerne er finjusteret, forfangene er bundet, boksopsætningen er prøvet er og taktikken er klar!

Vi er kommet til fredag og der er ikke mange timer til, før slaget skal stå! VM i medefiskeri i Sava floden i Slovenien og året er 2015. Vi har glædet os alle sammen til dagen endelig kom og nu sidder vi måske mere med en fornemmelse af, at vi måske godt lige kunne have brugt en enkelt fridag inden det store cirkus gik igang. Sådan er det nu altså bare ikke og i morgen tørner 37 nationer sammen fra det meste af verden og dyster om retten til at kalde sig verdens bedste medehold. Det er sku da sejt at være med i!

Træningen idag, for lige at runde den af, gik helt efter hensigten. Vi skulle sidde i A sektionen og vi var godt klar over at der ikke var ret mange fisk at fange her, så taktikken var lidt at prøve at finde et fiskeri der var stabilt i 4 timer, så der ikke skulle gang i alle mulige forskellige teknikker, bare for at lande 20 fisk på en hel dag.
A og B sektionen har de tidligere træningsdage kastet store brasen og enkelte caracioer af sig og det har måske blændet nogle nationer lidt, mht. også at skulle redde nogle placeringer hjem på småfisk. Men ikke os! Vi går benhårdt efter bare at fange et eller andet, vi er slet ikke så kræsne 😉
Fiskeriet var skide svært men lidt havde vi alligevel held med og jeg mener at vægtene endte således:

Claus Jakobsen 1,60kg

Kasper Mortensen 2,20kg

Peter Larsen 1,30kg

Claus Foss 2,20kg

Simon Jensen 2,20kg


Jeg håber at tallene er rigtige, da jeg ikke fik det skrevet ned idag fordi jeg var ude og handle frokost. Men det er hvertfald tæt på!

Som i kan se er det meget tæt på hinanden men fiskene er blevet fanget på alt fra take-apart, bolo og 4m pole, så det lærte vi måske ikke så meget af…
Men fisk fik vi da i nettet!

De sidste elastikker er lige ved at blive skiftet og forfangsmappen skal nok lige gåes efter en ekstra gang, for at sikre er der nok #16 kroge på 0,12mm forfang, inden vi alle kan kravle i seng!
Men det er tidligt op og igang, da der er lodtrækning allerede kl 06:30!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.