ØM Finale 2015

Efter en lang sæson med Østjysk Mesterskab var vi nu nået til finalen.

Finalen var en dyst mellem de 3 vindere fra årets indledende runder: Simon vandt runde 1 i Gudenåen, Rikard vandt runde 2 i Tranbjerg Sø mens Raimundas vand 3. runde i Århus Å.

Efter at have talt lidt om tingene blev finaledeltagerne enige om at fiske i Århus å på denne søndag. Udover os selv havde vi selskab af Christian Holbech og af Daniel Singeorzan.

Det var meningen at Daniel og Christian skulle fiske kanterne for at gøre finalen lidt mere fair, men en høj vandstand i åen og mangel på waders, gjorde at Daniel fik plads 6, mens plads 1 var tom. Derudover var det kun jeg selv der manglede waders, men det kostede kun et par våde strømper, så det var ok.

Belært af erfaringerne fra sidste gang var de fleste klar på lidt brasen-fiskeri, og der skulle da heller ikke gå mere end ½ time, inden både Simon og Christian var igang med hver deres brasen.

Jeg selv ville også være med lidt senere, og det var nogle OK skibe jeg fik ind de første par timer. Daniel på plads 6 fangede kun skaller, mens Raimundas slet ikke kunne få gang i feederen.

Efter 3 timer mente jeg at Simon var lidt foran mig, men ikke noget jeg ikke kunne hente, Raimundas vidste jeg ikke havde fanget meget, og Christian og Daniel kunne jeg ikke se. Jeg satsede lidt på at få brasnerne til at spise lidt mere den sidste time, men satset lykkedes ikke og jeg havde kun 2 fisk. Simon derimod lukkede ballet med et par brasen en halv time før tid, og jeg var sikker på at han havde nok til at slå mig.

Ved indvejningen nåede vi frem til flg.:

Plads 2: Simon: 12.1 kg
Plads 3: Rikard: 8.43 kg
Plads 4: Raimundas: 0.6 kg
Plads 5: Christian 3.6 kg
Plads 6: Daniel: 2.1 kg

Altså kan Simon kalde sig Østjysk Mester 2015, og beholder æren indtil vi kårer en ny mester i 2016.

Christian og jeg går igang med at finde vande og datoer og melder noget ud om 2016 senere.

Tak for opbakningen til alle deltagerne, vi håber at se jer igen i 2016.

Team ØM, Christian & Rikard

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.