10. Søndags Cuppen – Marielundssøen

Denne afdeling af Søndags Cuppen foregik i Marielund i Kolding på en mild efterårsdag med 12 grader og støvregn halvdelen af dagen.

Det er netop under disse forhold, at vi erfaringsmæssigt er kommet frem til at Marielundssøen fisker aller bedst. Så derfor var det også den perfekte dag til en afdeling i kolding.

Kærgaard og undertegnede mødtes ved søen ca. kl 8:30 og man kan vist roligt sige at søen så rigtig fin ud, fordi selvom det er efterår, så er det alligevel ikke så meget efterår at søen er fyldt med blade. Bladene kan nogle gange være et irritationsmoment af de helt store, så derfor var fedt at der ikke var problemer med dem i dag.

Klokken blev 9:30 og 5 seniorer og 2 juniorer dukkede op til dagens konkurrence. TK skulle egentlig have fisket i dag, men grundet sygdom kunne han ikke deltage. Det skal dog nævnes at han på trods af det dårlige helbred kørte hele vejen til Kolding for at fortælle os det fordi han hverken har Facebook eller vores mobilnr… Det er sku fedt at man gør sit bedste for at få afmeldt på en ordentlig måde, så det skal bestemt også nævnes! .. Men til en anden gang, så er mit nr. 21289771. Så slipper du for en køretur .. og ja, det indbyder måske lidt til en fræk sms fra et par medefiskere eller tre, men det må jeg også tage med 😉 …

En hurtig omstrukturering af sektionerne g så blev det til at vi alle kunne sidde på det originale stræk, og derfor har vi den dybe ende til gode.

Kærgaard havde i dagens anledning overtaget Kåres agn-service, men allerede ved ankomst fløj skældsord om ørene på Kærgaard, da Kåre tydeligvis ikke var tilfreds med standarden 😉 … Jeg forholdte mig neutral, lige indtil Kåre stillede an med 20 forskellige sier og 7 bøtter maizena, så tilsluttede jeg mig koret og ”lånte” en håndfuld og fik mine pinkies ordnet.

Nu siger jeg, at der mødte 2 juniorer til kl 9:30, men det passer ikke helt. Bedst som vi alle var gået i gang med udpakningen kom Møllerskov til direktørtid kl. 10 (han troede det var kl 10 vi skulle mødes)… Daniel derimod er dog fantastisk opdraget og mødte faktisk en time inden den officielle mødetid ;)! Mega fedt… Haha, spøg til side.
Under alle omstændigheder var vi klar til start kl 11, og det var tydeligt, hvis man tog et kig på folkets opsætning at der var en del taktiske forskelle. Dette afspejlede sig også i den første del af konkurrencen, hvor nogle fik mange fisk fra start, andre moderat med fisk og få fik få fisk. Det var også helt symptomatisk for Marielundssøen, at nogen fik en hurtig skimmer og andre hang lidt mere i bremsen.

Til gengæld var det meget spændende at følge den sidste del af konkurrencen ved angik seniorerne. Hos undertegnede skete der det, at jeg fik gang i en hel del skaller på 13 m tap. Kærgaard har ligeledes fået et rigtig fint fiskeri ved at rotere lidt imellem linjerne, og Rene fik, efter en stærk start på 7m pole, en brasen på ca. 1,5 kg på feeder. Omvendt var havde Lindegaard fået tiltagende svært ved at få fiskene til at hugge. Kåre var både fysisk og fiskemæssigt en liga for sig da vi ikke rigtigt kunne se, hvad han lavede. Det skulle dog vise sig at være rigeligt, da han fik dagens førsteplads endnu en gang, fra kant ;)!

Vægtene viser at det har været tæt imellem os andre tre den sidste tid, blandt andet fik Rene kompenseret for de skaller Kærgaard og undertegnede fangede ved at tage endnu en brasen på samme størrelse som den forrige og igen på feeder (rigtig fedt taktisk!). Dog skulle Kærgaard i vores interne duel trække det længste strå da han med blot 7 min tilbage af konkurrencen lander en fin skimmer.

Hos Juniorerne var Daniel dagens mand, på trods af at Møllerskov mødte til tiden som var han en fandens karl ;)!

Vægtene blev:
Navn: Plads: Vægt: Placering:
Casper Kærgaard 1 4,14 2
René Christensen 2 4,09 3
Morten Kirkegård 3 3,97 4
Søren Lindegaard 4 2,23 5
Kåre Hermansen 5 6,01 1

Rasmus Møllerskov J1 0,93 2
Daniel Larsen J2 3,08 1

Tak for en rigtig fin dag! Jeg synes vægtene afspejler en god konkurrence, og det står fast at Kåre er og bliver en hård negl at knække.
Heldigvis er der to chancer endnu.
Hov. Det skal også nævnes, at jeg har fisket TAP i dag! Med et 9,5m led. Uden jeg knak det!

Næste gang der er Søndags Cuppen foregår det i Vissenbjerg, og alle er velkomne, også selvom der ikke er pladser, så kan man skrives på som reserve. Erfaringen fortæller os at der er en god chance for at komme på fisketur alligevel.

/Morten

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.