11. Søndags Cuppen – Vissenbjerg Skovsø

Atter fjorden dage er gået fra sidste gange vi dystede. Temperaturen sagde 8 grader, og solen kiggede svagt frem gennem skyerne. Overfladen på søen var spejl blank, mens bladene fra træerne stille og roligt dalede ned gennem morgendisen. Rammerne var sat, og hele 9 fiskere havde i dag valgt at bruge deres søndag på en god gang medefiskeri.

Efter lodtrækningen stod det klart, at Kåre i dag måtte se sig af med en plads midt i feltet, – nemlig plads 2. En lidt skuffet Kåre kunne dog glæde sig over at skulle sidde på en af de eftertragtede platforme, som der er et par stykker af i Vissenbjerg.
Efter startskuddet kl.11.00 blev der lystigt fodret på alle pladser. Nogle fiskede kun Take apart, men andre havde både 5-6 fiskepladser. Jeg selv ligger godt ud med 3 hurtige fisk i de første 3 min. Også Lindegaard er hurtig på plettet med en skalle, men herfra går det eller meget sløvt rundt omkring. Skallerne, som Vissenbjerg Skovsø er kendt for, var ikke rigtig sultne.

Flere og flere får dog stille og roligt gang i småfiskene. Kåre får lidt på matchen, mens Simon og Torben kører fint på take aparten, dog alle skaller. Derimod har klassen nye knægt, René fået godt gange i skimmersne på plads 5. Netop plads 5 var der lidt problemer med i dag. Jeg havde i hvert fald guidet René venstre om søen, hvor jeg mente plads 5 skulle være, men efter lidt slæberen gik det op for mig at jeg vist havde dummet mig. Dog med lidt sved på panden, og 5 minutter mindre at pakker ud i, fandt René endelig sin plads, nemlig til højre for p-pladsen.

Med godt en time igen står det klart at både Simon og jeg ligger godt til, mens alle plaskene henne fra René også måtte ha’ noget at byde på.
Vi kunne derfor indveje følgende efter 4 timers fiskeri:

Andreas Larsen 2,1 kg
Søren Lindegaard 2,36 kg
Kåre Hermansen 2,45 kg
Christian Holbech 0,27 kg
Torben Kay 1,90 kg
René Christensen 4,34 kg
Bjarne Johansen 1,88 kg
Casper Kærgaard 3,34 kg
Simon Jensen 3,02 kg

Stort tillykke med første Søndags Cup sejr til René. Vi ses om 13 dage hvor sidste slag skal stå i Kolding.

Casper

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.