Ny version af medesiden.dk – kommer snart til en browser nær dig

På medemødet blev det besluttet at ligge medesiden.dk over på en ny platform.

Hidtil har Rikart gjort e KÆMPE indsats med at holde medesiden.dk kørende og videreudvikle den. Han har desværre ikke muligheden for at fortsætte. På baggrund af dette blev det beslyttet at flytte siden over på en ny platform og undertegnede bliver ansvarlig for siden.

Der vil være en masse af nye muligheder på den kommen side, f.eks. tættere intergraion med facebook, grupperum, mulighed for upload af video og meget meget mere … faktisk tror vi det kan gå hen og blive helt godt.

Der er dog et par små aber-dabeis som vi skal være opmærksomme på.

1) Indholdet fra den gamle medesiden.dk vil ikke være direkte tilgængeligt længere. Vi kan ikke flytte det med over på den nye server med et trylleslag. Indholdet er ikke væk og jeg arbejder på at lave nogle fiks-fakserier som det kommer frem igen.
2) I skal oprettet jer som brugere igen. Heldigvis er det på den nye side platform SUPER let, Du kan gøre det med facebook connect men du kan også gøre det på gammeldaws maner.

Alt dette og meget mere sender jeg en mail ud om når den nye side er online.

/Christian

5 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.