Junior DM 2015

Weekend 12-13 september skulle det afgøres hvem som er det bedst junior hold og indviduel fisker i medefiskeri . Sorø dannede rammen for dette , da de har flere store søer som kan bruges til dette.
Lørdag startede med lidt regn og det tog til time for time men den sidste time blev det tørvejr . Fiskeriet var rigtig sløj den første time men det blev bedre time for time og da en konkurrence var 4 time var det den sidste time alt blev afgjort . Vinder vægt lørdag var Rasmus Fulgsang fra Bellinge Medeklub i D Sektion med 16.104 kg hvor det var hovedsagligt brasen . For hold var det Team Ishøj med 7 point efterfulgt af Bellinge Medeklub med 8 point , de to klub var også sidste år i hård dyst mod hinanden . Søndag skulle det afgøres og vejret spillede igen en rolle da det var dårligt og fiskeriet var igen sløjt , men igen blev det bedre time for time og efter 4 time var Lauritz Sloth som havde dagens bedste vægt med 21.202 kg . For hold var det igen en spændende kamp i mod Ishøj og Bellinge og det viste sig i år at Bellinge trak det længst strå med 16 point ( 8+8) og er Danmarks bedste hold og hermed Guld , Ishøj havde 18 point ( 7+ 11) til Sølv og Bronze til Odense med 21 point ( 10+11) , indviduel vandt Mikkel Fuglsang Bellinge guld med 3 point og 28.805kg og sølv til Mikkel Lassen Odense med 3 point og 28.123 kg og bronze til Daniel Larsen Odense med 3 point og 25.215 kg . I år var toppen var mega tæt og blev afgjort med mindst mulig margen på vægten.
Vi takker for den store støtte af sposor af præmier til Ishøj Camping , Ishøj medeklub , Hvidovre sport , Sport dres , Ækvator sport , Fyns medesalg , Match Craft , Splash Danmark & Browning Tyskland
også stor tak for lån af vande og klubhus til Søro Medeteam .

2 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.