Referat fra medemødet 2015

  NY
 • 0

Så kommer det længe ventede referat 😉

Det kom op lidt senere end forventet men nu er det her!

1 svar
 1. Fossdanmark
  Fossdanmark says:

  Tak til de nye i mede sektionen.

  Jeg vil gerne stå for landshold udtagelsen i flådfidleri øst.
  Den vil blive afholdt efter sommerferien , jeg vil have en dato og et vand lagt op inden 1 maj.

  At forbundet nu vil arbejde på at foreningernes medlems tal skal stige glæder mig, til modsætning til tidligere hvor du gjorde meget for at værge medlemmer uden om foreningerne.

  At afholde medemødet i Jylland på grund af at der i år var flest deltagere der bor vest fra Storebælt syntes jeg er en fejl konklusion.
  Der i mod syntes jeg at mede mødet skal afholdes på Fyn og at dem der er medlem af forbundet og har udgift til broen skal have det dækket af forbundet.

  Jeg var selv overrasket over at se der blev fisket på konkurence strækket dagen før DM i Gudenåen. Da reglerne siger at det må man ikke , men jeg kunde nu ikke se problemet i Gudenåen da det er et vand der ikke er på virket på grund af strømmen. Nu skal der fiskes i Næstved kanal hvor det vil være en fordel, dog vil de pladser hvor der bliver fisket have en fordel da der ikke er den samme strøm. Derfor mener jeg at de konkurence ansvarlige på forhånd skal programmere om det er tilladt eller ej. Til et WM bliver der også fisket på konkurence strækket , men der bliver også fisket på næsten alle pladser.

  Jeg syndes det er modigt at afholde DM i Næstved kanal midt i august da vi ingen erfaring har med det, men da jeg har sat mig selv uden for ved ikke at komme til mødet så bakker jeg selvfølgelig op om beslutningen. Jeg vil dog foreslå at der bliver søgt om at få lukket cykelstien under fiskeriet. Jeg havde personligt håbet på at DM blev i lammefjorden da det er et mere lige konkurence vand og mere venligt for nye fiskere.

  At medefisker har det svært og at vi ingen plan har for rekruttering af nye er ærgerligt, men jeg har forståelse for at det er en svær opgave. Men dog en mulig opgave, det er et langt sejt træk der både kræver en stor indsats for medesektionen og ikke mindst forbundet.

  Tak til dem der deltog i mødet og tog et ansvar, respekt for det.

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.