1. Søndags Cuppen 2016 – Pinsesøen

    NY
  • 0

Endelig kom dagen hvor første Søndags Cup skulle stå. Denne gang lagde vi ud i Pinsesøen i Kolding. 8 fiskere var mød op til dyst denne kolde april-morgen.

 

Efter lidt småsnakken om spring cup og messen i Bremen, skulle der trækkes lod. Der fiskede denne dag 4 fiskere på hver side af søen.

Da startskuddet lød kl.11.00 var vinden tager lidt til, hvilket gjorde det lidt koldere end forventet. Der var meget stille rundt omkring, og umiddelbart ingen fisk i syne.

 

Dog efter godt 15 min. fik Lindegaard sin første fisk, en lille fin skalle. Det nye ansigt, Raimundas havde trukket plads A1, som ellers tilhører Kåre. Han fik en rigtig fin skimmers på feeder efter ca. 20 min. så alle var ved godt mod.

 

Det skulle dog vise sig at blive en af de der rigtige svære dage i det sønderjyske. Efter 2 timers fiskeri var der 3-4 stykker der stadig havde en fisk til gode. Der blev rigget lidt flere stænger til i håbet om andre metoder virkede bedre, men lige lidt hjalp det. Det var især Holbech og Lindegaard der på henholdsvis plads A8 og A5 der gjorde det bedst. De havde okay gang i skallerne som stille og roligt blev nettet en for en.

 

Efter 4 timers fiskeri kunne følgende indvejes:

Raimundas Zukauskas   A1     0,24 kg

Kåre Hermansen             A2       0,14 kg

Casper Kærgaard           A3      0,00 kg

Carlo Iversen                  A4        0,00 kg

Søren Lindegaard           A5       0,62 kg

Torben Kay                     A6       0,21 kg

Daniel Singeozan            A7      0,070 kg

Christian Holbech            A8      0,680 kg

 

Stort tillykke til Christian Holbech med sejret, og tak for en rigtig god dag ved vandet, som dog ikke kastede de største vægte af dig.

 

Vi ses om 14 dage hvor slages skal stå I Skovsøen I Odense. Der er pt. Fuldt hus, men skriv jer endelig på som reserve i tilfælde af nogen melder fra.

 

 

\Casper

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.