4. Søndags Cuppen 2016 – Søgaard Sø

Så blev det igen tid til en omgang Søndags Cuppen og på denne meget solrige dag gik turen til Søgaard Sø. René og jeg tog afsted fra Odense 6:45 for at rydde lidt pladser til dagens konkurrence. Da vi ankom efter en lille smuttur til bageren, så fandt vi hurtigt ud af at det kunne lade sig gøre at køre hele vejen ned til søen, og da husejerne på gården havde arrangeret deres stødhegn så vi kunne fiske, så spillede det bare 100 %… Vi skulle endda ikke engang rydde pladser fordi de var rigtig fine i forvejen.

Dagens 9 deltager ankom kl 9:30 og vi fik hurtigt trukket lod. Inden da havde langt hovedparten snakket og hygget lidt med det sidste grej på vanlig vis. Lodtrækningen fandt sted og nok en gang trak Søren Lindegaard kantplads. Hvilket er meget unormalt og Kåre måtte tage til takke med plads nr. 7. Ole H der var kommet for at kigge på var da også jævnt forvirret da han var overbevist om at Lindegaard hed Kåre ;)! På den anden kant sad TK.

Vi startede kl 11 og det var tydeligt at langt de fleste satsede på pole, feeder og match. Dog mest de to førstnævnte metoder blev brugt mest. Fra start var det fint gang i fiskeriet på pole de fleste steder men specielt på de første pladser var der aktivitet.

Som dagen skred frem blev det tydeligt at fiskeriet ikke var så nemt som man kunne have forventet. Fiskene bed forsigtigt, men til trods for det så var det pole der dominerede. Efter en time får Kåre en brasen på ca. 1,5 kg så det så kortvarigt ud som om at han var totalt ligeglad med at han ikke trak kant ;)… Dog var det en enspænder. René og TK fik også hver især en ål, men ud over det var det næsten kun skallefiskeri.

Mod enden af de 4 timer tiltog undertegnedes fiskeri på 7m og det var ligesom om at de første pladser døde lidt hen.

Efter 4 timer kunne vi veje følgende ind:

Navn:

Plads:

Vægt:

Placering:

Søren Lindegaard

A1

1,14

8

Ole Brasen

A2

6,45

2

Kasper

A3

5,41

3

Mads

A4

2 fisk

9

Raimundas

A5

3,11

5

René

A6

3,85

4

Kåre

A7

2,86

6

Morten

A8

8,29

1

TK

A9

1,45

7

 

Rigtig fin dag i det lækre vejr, og denne gang uden solskoldning ;)…

Vi ses næste gang det går løs i Haderslev Dam.

 

 

/Morten

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.