5. Søndags Cuppen 2016 – Haderslev Dam

Endnu en gang var det blevet tid til en omgang Søndags Cuppen og denne gang skulle slaget stå i Haderslev Dam som sidste år var en helt fantastisk succes med mange høje vægte.

Til forskel fra sidste år var denne dag knap så solskinsrig og vindstille, da vejret bød på hård blæst (dog pålandsvind) og tæt skydække. Det stoppede dog ikke 11 fiskere i at møde op til dagens konkurrence.

Som konkurrencerne er skredet frem er det blevet tydeligt at Kåre har mistet sit specielle ”lodtræknings-touch”, muligvis glemt i den jyske muldjord. Til gengæld har Lindegaard været urimeligt godt kørende og faktisk ikke siddet på andet end kantpladser de sidste 5 stævner. I dag var ingen undtagelse og efter en vellykket lodtrækning kl 9:30 kunne han sætte sig til rette på kanten længst mod og højre og dermed var han noget af en forhåndsfavorit! Som de ansvarsfulde og retskafne arrangører vi er, tog Kærgaard og undertegnede sig af de to midterste pladser.

Efter en hurtig udpakning så billedet noget blandet ud inden start. Mange havde pakket pole og feeder ud., mens andre også havde TAP og det var kun jeg selv som havde pakket en matchstang ud. Jeg havde så ladet min feederstang stå derhjemme, hvilket jeg kom til at fortryde.

Klokken blev 11.00 og starten gik. At starten ”gik” var nok meget rammende eftersom det var en meget rolig start bredt set. Hvem der fik første fisk vides ikke, da det var svært at se alle. Dog havde folk efter ca. en time gang i lidt brasener rundt omkring både på pole/tap og feeder.

Som dagen skred frem blev det tydeligt at Raimundas på kanten længst til venstre var glohed med sin trofaste feederstang, hvorimod de i den modsatte ende havde lidt større problemer med at få fiskeriet til at køre. Det spøjse ved i dag var at vi ikke fangede nogle af de store skaller som vi så sidste år. Det var næsten kun brasen der blev fanget.

Værd at nævne er det at TK efter en sløj start tog revanche de sidste to timer og halede ind på Raimundas ved siden af ham. Han fik dog ikke helt fat men stadig flot fisket og meget tæt. Overraskelsen må siges at være Andreas som en den sværere ende fik blandet sig i top 3. Rigtig flot fisket!

Resultatet blev som følger:

Navn:

Plads:

Vægt:

Placering:

Raimundas

A1

34,15

1

Torben Kay

A2

29,25

2

Daniel Larsen

A3

10,71

5

Kåre Hermansen

A4

4,74

8

Daniel Singeorzan

A5

4,4

9

Morten Kirkegård

A6

7,58

6

Casper Kærgaard

A7

6,12

7

Andreas Larsen

A8

25,6

3

Simon Jensen

A9

13,11

4

Christian Holbech

A10

0,32

11

Søren Lindegaard

A11

1,5

10

 

Tak en rigtig god dag. Nu er der sommerferie-pause, men næste gang er i Jels midtsø aller sidst i juli.

/Morten

 

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.